reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Tynka, misia ma rację. Można powiedzieć, że dopiero zaczynacie :-) Po roku będziecie mogli się martwić. Ja o pierwsze dziecko starałam się 18 długich cykli. Teraz staram się 8, ale mój gin ostro działa bo mam PCO.

Julka a kiedy testujesz? Ja jestem 5 dni po owu.

reklama
Dokladnie Tynka, ty nie zwracaj uwagi na te wczesne testy :) Jeszcze nadzieja jest. A objawy okresowe sa takie same jak ciazowe wiec to o niczym nie swiadczy. I zgadzam sie z powyzszymi-zdrowe pary zachodza do 12 cykli i kazdy lekarz ci to powie :) Nie ma co sie stresowac i latac na badania szczegolnie ze jestescie taaaak bardzo mlodzi :) (92' rocznik tak? ;))

Ja wlasnie wrocilam z badania progesteronu, po poludniu wyniki.

Milego dnia staraczki :*

Wzajemnie :-) Daj później znać jak tam wynik się ma :p

Tynka kochana dopiero jestes na poczatku drogi to dopiero 4 cykl ani sie obejrzysz jak wam sie uda ja tez mam 23 lata i chcialam miec dziecko jak mialam 17 lat ale uznalismy ze najpierw skoncze szkole i wezmiemy slub i jak widac rok po slubie a tu nadal nic ale wiem ze kiedys sie uda i wam tez nie ma co sie zalamywac widocznie nasze dzieciatka wola lato☺ lubia cieplo☺

reklama