reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Wiesz myślę, że nie tylko w Polsce cytrynka ;). Zarobki są lepsze jednak.. no nie wiem. Ja nie wróciłabym do tej pracy bo sprawia mi satysfakcje itp. Jestem często zmęczona, i mijam się z moim bo rzadko mam wolny weekend. Chociaż w tym miesiącu pracowałam tylko jeden. Sytuacja mnie zmusiła do podjęcia takiej pracy, ale po porodzie bym tam nie wróciła. Jeżeli przyjmą mnie na zasadzie, że będę pracować 4 dni w tygodniu z pełnym ubezpieczeniem to jestem w stanie to rozważyć.

Ja widzę po sobie. Jestem w uk. Mam pracę taka sama jak w pl (w sklepie) i widzę roznice. Bo tu z tej pracy jestem w stanie się utrzymać. W pl byłoby ciężko.
A praca każda będzie męczyć. Ważne żeby było wiadomo za co człowiek sie męczy i było to wynagrodzone.

reklama
witajcie. wróciliśmy do domu niedawno. jestem zmeczona podróżą. jutro ginekolog i dowiem się czy owulka była czy nie. do tej pory temperatura niska wiec potwierdziło się to co lekarz powiedział.
p.s jeżeli faktycznie będę mięc cykl bezowulacyjny albo opóźniona owulacje to może być to spowodowane pobytem nad morze i podróżą tam i spowrotem ?

Ostatnia edycja: