reklama
kropeczka26
Zaciekawiona BB
hej
dopiero są wyniki a miały być po 15 :/
więc....
gonadotropina kosmówkowa
20489,0 mlu/ml
to chyba dobrze, no nie ?
teraz musze w necie poszperać, ale pierw dla was pisze
dopiero są wyniki a miały być po 15 :/
więc....
gonadotropina kosmówkowa
20489,0 mlu/ml
to chyba dobrze, no nie ?
teraz musze w necie poszperać, ale pierw dla was pisze
kropeczka26
Zaciekawiona BB
6 tydzień.... dobrze rozumiem ? ...to by się nawet zgadzało
kropeczka26
Zaciekawiona BB
ja ciesze się bardziej
w poniedziałek powtórzę, bo jutro to chyba za wcześnie
a teraz zmykam robić kolację dla męża....buuuuuuuuziaki
w poniedziałek powtórzę, bo jutro to chyba za wcześnie
a teraz zmykam robić kolację dla męża....buuuuuuuuziaki
PanaKotka
Czekam, Skarbeczku :*
Kropeczko, jak cudownie! Przepiękny wynik niepozostawiający cienia wątpliwości. Powtórz betę, choć myślę, że to zwykła formalność
Bardzo cieszę się Twoim szczęściem i łapię fluidki Rozsiewaj je na wątku hurtowo, bo bardzo ich potrzebujemy!
Bardzo cieszę się Twoim szczęściem i łapię fluidki Rozsiewaj je na wątku hurtowo, bo bardzo ich potrzebujemy!
reklama
Kropeczko, gratuluję!
Ja właśnie się strasznie zestresowałam. Nie wiem co mam robić, najchętniej zadzwoniłabym do gina, ale już ostatnio dzwoniłam do niego z pretensją, że mi powiedział, że niedługo powinnam dostać okres, a mija tydzień i go nie ma! Masakra, weźmie mnie za wariatkę
Ale stresuje mnie ten śluz.. Nie wiem czy kiedykolwiek taki miałyście, jest śnieżnobiały, w ogóle nie rozciągliwy, wygląda zupełnie jak krem do rąk. W tym monecie używam Dave, jest trochę rzadszy od standardowych i tak właśnie to cholerstwo wygląda.
Co to jest, co to znaczy. Błagam
Ja właśnie się strasznie zestresowałam. Nie wiem co mam robić, najchętniej zadzwoniłabym do gina, ale już ostatnio dzwoniłam do niego z pretensją, że mi powiedział, że niedługo powinnam dostać okres, a mija tydzień i go nie ma! Masakra, weźmie mnie za wariatkę
Ale stresuje mnie ten śluz.. Nie wiem czy kiedykolwiek taki miałyście, jest śnieżnobiały, w ogóle nie rozciągliwy, wygląda zupełnie jak krem do rąk. W tym monecie używam Dave, jest trochę rzadszy od standardowych i tak właśnie to cholerstwo wygląda.
Co to jest, co to znaczy. Błagam