reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Udanego wieczoru ja tez lubie rosol ale dzis mialam parowanke tzn duszone ziemiaki z marchewka burakiem cebulka pychota

jednak nic nie będzie. pierwsze co wrócił i pretensje do mnie. piore, sprzątam, gotuje, robię wszystko a on tylko umeczony przychodzi i potrafi podnieść głos. no nic. idę spać, dobranoc ;-)

Julka, ehh, chyba faktycznie się zmęczył. No nic, może jutro nadrobicie ;-)
Mi zaczęły się plamienia, w sumie już od południa, pewnie jutro okres rozkręci się na dobre.
No cóż, trzeba działać dalej :eek:

Luska, masz normalny cukier, szczególnie jak jadłaś ciasto przed :) Na pewno to nie szkodzi poczęciu.

Cześć dziewczyny ja z pytaniem. Słuchajcie, wiem jak powinien wyglądać śluz płodny i póki co to ja go nie widzę. Mój śluz jest za to gęsty i intensywnie biały. Nie zostaje na bieliźnie, jest raczej tylko przy szyjce.
Tak to ja w ciąże nie zajdę.. Nie wiem, tak ma być? Nie odczuwam żadnego dyskomfortu, pieczenia, swędzenia. W śluzie nie ma grudek więc to chyba nie infekcja. Ide szukać informacji w necie, ale może wy coś wiecie?

Ja się na sluzie nie znam bo nigdy nie miałam z nim problemu.
Julka no to życzę Ci pikantnych snów, przynajmniej niech Tobie będzie miło.
Luska mi kiedyś wyszedł podwyższony cukier na czczo a okazało się ze napilam się łyka herbaty męża która poslodzil dla odmiany cukrem a nie slodzikiem. Ale sprawdź na czczo i jak coś będzie nie tak to zrób test obciążenia.
Właśnie wychodzimy z silki padam na twarz.

reklama