reklama
cytrynowa_
Fanka BB :)
Hej. Ja już w busie ma lotnisko. O 19.05 mam być na modlinie.
Mama i przyjaciółka na przystanek mnie odprowadzily i az mi się lezka zakrecila. Niby tesknie za domem ale będzie mi brakować pl.
Mama i przyjaciółka na przystanek mnie odprowadzily i az mi się lezka zakrecila. Niby tesknie za domem ale będzie mi brakować pl.
cytrynowa_
Bez bb bym umarla. Ale co innego mieć mame pod nosem a co innego tylko na skype
cytrynowa_
Cassiah ja byłam w pl w styczniu. A mama u mnie była w lipcu. Teraz na styczeń planuje wizyte. Chyba ze cos zakielkuje to wcześniej
Julka89.89
Cudzie trwaj..
witajcie aniołki ;-) ja dziś odpoczywam, wcześniej byłam u kosmetyczki..mój dziś będzie kolo 22 ale czekam na niego i działamy co by nie przegapić. kotka kochana jabym nigdy w życiu nie wstydziła się iść do ołtarza z brzuchem tylko wolałabym nie urodzić dzień przed albo być tuż przed porodem bo niestety to nie byłoby komfortowe. chociaż szczerze jakbyśmy wtedy "wpadli" to i tak byłabym najszczealiwszym człowiekiem na świecie. i czekam na ten mój cud z niecierpliwością ;-)
cytrynowa_
To u mojej przyjaciółki siostra ma ślub w sobotę. Planowali od lutego. A teraz okazalo się ze na luty ma termin. Ona Plakala jak sie dowiedziała. A jej siostra i matka sie ucieszyly.
reklama
cytrynowa_
Ja niby mamie nie powiedziałam ze chcemy. Ale jak zaowocuje to ona na koniec pazdziernika ma urodziny to jej bym niespodzianke zrobila