reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

kotka mój pierwszy cykl monitorowany ale jeżeli wszystkie badania są ok a wręcz idealne to gin podejrzewa cykle bezowulacyjne..zobaczymy co mi powie za tydzień. teraz się spieszył o przyjął mnie między pacjentami a miał opóźnienie wiec niewiele powiedział oprócz tego że albo późno owulacja będzie albo cykl bezowulacyjny i przyjść za tydzień.

reklama
Jejku jak was czytam to wlosy sie jeza na glowie tyle kasy ja mam zamiar isc do andrzeja lepiarczyka pracuje w szpitalu prowadzi poradnie leczenia nieplodnosci przy szpitalu odplatna i ma swoj prywatny gabinet na jana pawla i tam zamierzam isc z tego co wyczytalam na necie bierze 150 zl za wizyte ale zleca tyle badan ze szok. Dziewczyny mowia ze jest dobry gdy kobieta ma trudnosci w zajsciu w ciaze albo z nieregularnymi @ znajomej w rodzinie pomogl zajsc w ciaze i po kilku wizytach i buch ma blizniaki wiec i ja sprobuje bede wiedziala na czym stoje narazie to musze czekac az maz 10 wezmie wyplate to wtedy dzwonie i zapisze sie zdam relacje jak bede po

Lusia, też bym chciała mieć sprawdzonego lekarza, który ma sukcesy. Poza tym wg mnie jeszcze jedną kwestią jest - nie każdy lekarz dla każdego. Są lekarze, którzy lubią zajmować się jakimiś tam konkretnymi problemami i na tym polu odnoszą wielkie sukcesy, a jak pójdziesz z czymś innym, to rozłoży ręce lub będzie traktować pacjenta schematycznie tak, jak co nauczyli na studiach...

Dlatego musze sama przekonac sie jaki on jest a jak zajde w ciaze to mam upatrzona lekarke z innego szpitala wiec jak cos to wam powiem co i jak. Dobrego gina jest ciezko znajsc

Biore pod uwage to ze czeka nas klinika leczenia nieplonosci myslalam o novum w wawie ale to jak okaze sie ze tu lekarze nie zaradza a do gamety w kielcach nie pojde bo to zdziertusy i malo komu pomagaja dlatego najpierw sprobuje u tego lepiarczyka przynajmniej porobi mi badania

Lusia, ja też bym chciała, aby ktoś mi tak wskazał lekarza mówiąc, że jest pewien i z jego pomocą szybko będę w ciąży...

reklama
Bardzo dużo płacicie dziewczyny. Ja u mojego gina płacę tak: 70 zł wizyta, 30 cytologia, 20 usg xD
teraz się zastanawiam czy to nie jest masakrycznie mało. Za wypisanie recepty nie chciał nic. Wcześniejszy miał droższe ceny bo Wizyta 100, cytologia 30, a usg 50. Ale wtedy gin był mi potrzebny tylko na kontrol i receptę...