buterrfly
Fanka BB :)
Szkoda :/ Ehh.. Oby październik był tym ostatnimDupa blada ..ehh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda :/ Ehh.. Oby październik był tym ostatnimDupa blada ..ehh
Ja bym powtórzyła jutro test [emoji6] Który to dzień cyklu będzie?Masz wytłumaczenie stres i nerwy wpłynęły na cykl.. A jeśli owu była później więc @ przyła później.. Szkoda , że jednak cykl stracony
A jak teraz się masz ?
To może daj spokój z tymi testami owu itd. Jak ma się udać to się uda i bez tego.. Nie będziesz o tym myśleć może będzie łatwiej..Jakoś tak nie żałuję, niespecjalnie mi zależy, a im dłużej tym bardziej czuję, że nie chcę tego. Gdybym była młodsza odczekałabym kilka lat na luzie, ale młodsza nie jestem.
Czuję się ogólnie średnio, ale przez moją chorobę podstawową tj. Hashimoto.
Rozkręciła się?Dupa blada ..ehh
To może daj spokój z tymi testami owu itd. Jak ma się udać to się uda i bez tego.. Nie będziesz o tym myśleć może będzie łatwiej..
Pamiętaj dziecko to nie obowiązek.. A jeśli tego nie chcesz to po co Ci przymus na to i parcie na ciążę.. Będziesz się tylko gorzej czuła:/
Niestety tak ,zaczynamy od nowaRozkręciła się?
Bardzo mi przykro [emoji24] Dużo siły dla Was , oby przerwa przyniosła nowy upór i nadzieje , że się uda ! Po każdej burzy przychodzi słońce !Cześć wam, ja jestem świeżo po poronieniu... Chwilowa przerwa przed nami, musimy na nowo nabrać sił...
Pewnie, jakoś dajemy radę. Jest nam przykro, ale czuliśmy, że coś będzie nie tak, zbyt szybko się udało.Bardzo mi przykro [emoji24] Dużo siły dla Was , oby przerwa przyniosła nowy upór i nadzieje , że się uda ! Po każdej burzy przychodzi słońce !
Nie mówcie tak [emoji53] Rozumiem, że jest Wam ciężko i pozostanie to w Was do końca życia.. Ale już raz się udało, trochę czasu na przeżycie straty i los znów się do Was uśmiechnie.. Tego Ci życzę i mocno ściskam za Was kciuki !Pewnie, jakoś dajemy radę. Jest nam przykro, ale czuliśmy, że coś będzie nie tak, zbyt szybko się udało.