reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze dziecko

Kurcze ja wlasnie chodze tylko prywatnie od jakiegos czasu i tez babka mi kazala soe wstrzymac jeszcze z testami nasienia i nawet powiedziała żebym sobie testy owulacyjne robiła w domu bo na monitoring szkoda płacić jak i tak to nic nie daje póki co
Spróbuj z testami owulacyjnymi - naprawdę warto :) Głowa do góry! @ jeszcze nie przyszła więc jest szansa, że to już teraz się udało. 3mam kciuki

reklama
Kurcze ja wlasnie chodze tylko prywatnie od jakiegos czasu i tez babka mi kazala soe wstrzymac jeszcze z testami nasienia i nawet powiedziała żebym sobie testy owulacyjne robiła w domu bo na monitoring szkoda płacić jak i tak to nic nie daje póki co
Tylko też prawda , że przy testach owu nie masz pewności, że ona była.. Ja bym poszła do laboratorium i zrobiła badanie nasienia, pewność będzie i nie zaszkodzi.. A miałaś badane jakieś hormony czy tylko lekarka kazała próbować i czekać rok

Co do objawów zwykle woda mi się zbierała i chodziłam taka wypchana i piersi takie pełniejsze i pobolewal brzuch a teraz nic , trochę jakieś mini skurcze się pojawiają ale bardziej tak w pachwinach
Brak objawów to też objaw.. Powtórz test , bo może jednak się udało [emoji6]

Tylko też prawda , że przy testach owu nie masz pewności, że ona była.. Ja bym poszła do laboratorium i zrobiła badanie nasienia, pewność będzie i nie zaszkodzi.. A miałaś badane jakieś hormony czy tylko lekarka kazała próbować i czekać rok
Miałam podstawowe badania z krwi I na różyczke toksoplazmoze tarczyce i te podobne ,nawet wszystkich nie pamiętam bo to bylo jeszcze wiosna a wyszly okej więc do nich nie zaglądam,podalabym Ci ale jestem w pracy , ale to na nasienie można samemu załatwić ?nie trzeba jakiegoś od lekarza "skierowania ? Obojętnie w jakim laboratorium zrobię?

Spróbuj z testami owulacyjnymi - naprawdę warto :) Głowa do góry! @ jeszcze nie przyszła więc jest szansa, że to już teraz się udało. 3mam kciuki
Jakoś tak zawsze w życiu mam wszystko pod górkę więc się nie nastawiam na szybko że się uda..nawet już do męża żartuje jak jest jakaś reklama w tv z dzidziusiem mówię (popatrz sobie bo u nas szybko takiego widoku nie zobaczysz ) :huh:

Jakoś tak zawsze w życiu mam wszystko pod górkę więc się nie nastawiam na szybko że się uda..nawet już do męża żartuje jak jest jakaś reklama w tv z dzidziusiem mówię (popatrz sobie bo u nas szybko takiego widoku nie zobaczysz ) :huh:
Ej, ale tak mówić nie wolno :( Złe podejście i stres nie pomoże, a wręcz przeciwnie.
Trzeba wierzyć, że się uda i czerpać przyjemność z seksów :tak: Może spróbować inaczej - inne pozycje, trochę poleżeć PO seksach z plemnikami w środku?

Ej, ale tak mówić nie wolno :( Złe podejście i stres nie pomoże, a wręcz przeciwnie.
Trzeba wierzyć, że się uda i czerpać przyjemność z seksów :tak: Może spróbować inaczej - inne pozycje, trochę poleżeć PO seksach z plemnikami w środku?
Zawsze staram się leżeć kilka minut :) Może dziewczyny macie jakieś ciekawe patenty ?:)

Miałam podstawowe badania z krwi I na różyczke toksoplazmoze tarczyce i te podobne ,nawet wszystkich nie pamiętam bo to bylo jeszcze wiosna a wyszly okej więc do nich nie zaglądam,podalabym Ci ale jestem w pracy , ale to na nasienie można samemu załatwić ?nie trzeba jakiegoś od lekarza "skierowania ? Obojętnie w jakim laboratorium zrobię?
Nie musisz mieć skierowania.. Takie badanie zrobisz prywatnie.. Musiałabyś się zorientować w którym laboratorium w Twoim mieście można zrobić takie badanie

Jeśli wszystko było ok w wynikach to nie masz czym się przejmować..
Starania to nauka cierpliwości. Potrzeba czasu i pozytywnego myślenia

reklama
Do góry