mama.Antosia
Fanka BB :)
Przykro mi ( ,napewno się jeszcze uda :*Cześć wam, ja jestem świeżo po poronieniu... Chwilowa przerwa przed nami, musimy na nowo nabrać sił...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi ( ,napewno się jeszcze uda :*Cześć wam, ja jestem świeżo po poronieniu... Chwilowa przerwa przed nami, musimy na nowo nabrać sił...
Hmmm wydaje mi się, że za porozumieniem stron będzie do daty, którą wspólnie ustalicie. Jeżeli nie dojdziecie do porozumienia może po złości dać Ci, że zrezygnowałaś z pracy i np. nie będzie przysługiwać Ci od razu zasiłek dla bezrobotnychDziewczyny co ja mam zrobić z szefową? Otóż zwalniamy się z pracy bo wyjeżdżam i chciałam praco2ac do 20 października ale ona cały czas się upiera zebym była do końca miesiąca,wypowiedzenie mówiła że za porozumieniem załatwimy nawet z inną datą..ale ja się zastanawiam czy mogę tak jej powiedzieć że do 20 chce zostać i ani dnia dłużej..czy muszę być do końca tego miesiaca ?naprawdę mam już dość.. :/
Ja nie wiem nic bo ona coś mówi że opłaca za cały miesiąc za pracownika i że jak nie będę do końca miesiąca to ona ma tyle załatwiania itd kręci strasznie:/Hmmm wydaje mi się, że za porozumieniem stron będzie do daty, którą wspólnie ustalicie. Jeżeli nie dojdziecie do porozumienia może po złości dać Ci, że zrezygnowałaś z pracy i np. nie będzie przysługiwać Ci od razu zasiłek dla bezrobotnych
Pewnie, jakoś dajemy radę. Jest nam przykro, ale czuliśmy, że coś będzie nie tak, zbyt szybko się udało.
Hej moge do was dolaczyc? Tez staram sie o pierwsze dziecko juz jakiś czas. Mam malego dola..w przeciagu paru miesiecy trzy bliskie osoby zaszly w ciaze a o jednej dowiedzialam sie pare dni temu..
..wszyscy tylko nie ja..
Hej [emoji6] Jasne , że możesz! To normalne uczucie, ale musisz być cierpliwa , starania to głównie nauka cierpliwości i siły ! Robiliście jakieś badania ? Czy starania na luzie ?Hej moge do was dolaczyc? Tez staram sie o pierwsze dziecko juz jakiś czas. Mam malego dola..w przeciagu paru miesiecy trzy bliskie osoby zaszly w ciaze a o jednej dowiedzialam sie pare dni temu..
..wszyscy tylko nie ja..
Witaj. Bardzo mi przykro [emoji20] Ale po każdej burzy wychodzi słońce [emoji8]Cześć dziewczyny, też zaczynam Was podglądać, ale starania możemy zacząć od marca, ponieważ jestem po ciąży pozamacicznej trzymam za Was kciuki