Karolina2495
Fanka BB :)
Bedzie dobrze! Ja też po porodzie miałam oczyszczoną macicę, krwotok i założony balon, nawet kawałek lozyska został.. a jak mała miała 11 miesięcy to zobaczyłam dwie krechy na teście. Karmiłam piersią i miesiączki były nieregularne. Nie trać nadziei [emoji846] trzymam bardzo mocno kciuki za owocne starania [emoji4][emoji173]
Hej kochane ,
jestem tu nowa[emoji3526], witam wszystkich !
Postanowiłam napisać, ponieważ czuje ze potrzebuje rozmowy z innymi Kobietami które jak ja starają się o dziecko .
Jestem mama rocznej dziewczynki, zaszłam wtedy w ciąże już za 1 podejściem.
aktualnie marze o kolejnym dziecku , niestety staramy się już 6 niesiecy.
ciężko to znoszę , rozczarowania się okropne .
Niebawem idę do lekarza, ponieważ znowu mam nieregularne miesiączki.
Zbadałam tarczyce i tam jest okej. Byłam na kontroli po urodzeniu córki i tez było wszystko dobrze , jednak martwię się nieregularnym okresem i czasami pobolewaniem brzucha .
Z mężem kochamy się prawie co 2 dzień w okienku czasowym na owulacje .
Moj poród córki zakończył się łyżeczkowaniem łożyska i ciagle się martwię ze coś może być nie tak. Wiem ze czasami kobiety po tym zabiegu maja problem w zajściu w kolejna ciąże .
ciężki to dla mnie czas ,wiem ze powinnam się cieszyć już 1 dzieckiem ale wiecie same jak to jest gdy Kobieta marzy o byciu matka dzieci..
Mam 33 lata i czuje ze to już mojczas ..płakać mi się chce na sama myśl ze to wszystko tak długo trwa .