reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o ciążę, a rzeczywistość

reklama
Hej! Starania o dziecko jest fajne o ile jedno z małżonków jest w domu i wszystko że sobą współgra, natomiast gorzej jest, gdy w grę wchodzi praca zmianowa, a w dodatku posiadanie juz dziecka, które nie zawsze idzie spać kiedy powinno, daje w kość a później nie ma już sily. Jak radzicie sobie w takiej sytuacji? Niektóre z was w tym okresie współżyje codziennie i fajnie ale co jeśli dookoła po za pracą dodatkowo jest duży ogród do ogarnięcia, malutkie dziecko a wieczorem nie ma już ani sił ani chęci? Przy pracy na zmianę też ciężko gdy partnerzy się mijają, jak udaje wam się olto pogodzić?

Serdecznie pozdrawiam ❤️
Mamy 3 dzieci. Mąż jest w domu tydzień w miesiącu. Ma pracę wyjazdową. Pomiędzy 2 a 3 dzieckiem mamy 3 lata różnicy. Także jak się chcę to wszystko da się zrobić, byle na luzie🙂

Mamy 3 dzieci. Mąż jest w domu tydzień w miesiącu. Ma pracę wyjazdową. Pomiędzy 2 a 3 dzieckiem mamy 3 lata różnicy. Także jak się chcę to wszystko da się zrobić, byle na luzie🙂
No ale jakiś tam okres okołoowulacyjny trzeba pilnować. W teorii plemniki ilestam żyją ale myślę że nie zdarza się to często że 3 dni przed owu np i ciąża.

No ale jakiś tam okres okołoowulacyjny trzeba pilnować. W teorii plemniki ilestam żyją ale myślę że nie zdarza się to często że 3 dni przed owu np i ciąża.
1 ciąża za 1 razem 3 dni przed owu, 2 ciąża za 1 razem w owu, 3 ciąża za 1 razem 4 dni przed owu. Mam @ regularne, wszystkie wiem kiedy bo były z jednego strzału🙂 także może nie często ale się zdarza🙂

reklama
No na pewno, poprostu chciałabym się postarać. Wszyscy wyluzuj ale trzeba trzymać się jakiś ram prawda?
Ile masz lat ? Zalecają seks co 2 dni w okresie okoloowulacyjnym. Możesz robić testy owulacyjne. Ja polecam monitoring i wtedy działać jeśli czas tak nagli (niestety im bardziej jest ciśnienie tym gorzej zajść w ciążę)

Do góry