reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania i wsparcie po ciazy biochemicznej

reklama
woow... tez musze zaczqc to robic... wiec gdy temperatura jest najwyzsza to najlepiej wspolzyc?
Nie umiem tego tak wyjaśnić żebyś zrozumiała. Byś musiała 3 cykle mierzyć i robić testy owu. Mi np temperatura spadła 14dc i tego samego dnia test owu pozytywny. A od 15dc do dzisiaj temperatura szybuje do góry i oceniłam dopiero owu z temperatury wczoraj jak widziałam że temperatura idzie do góry.

Nie umiem tego tak wyjaśnić żebyś zrozumiała. Byś musiała 3 cykle mierzyć i robić testy owu. Mi np temperatura spadła 14dc i tego samego dnia test owu pozytywny. A od 15dc do dzisiaj temperatura szybuje do góry i oceniłam dopiero owu z temperatury wczoraj jak widziałam że temperatura idzie do góry.
kurcze to ciekawe... ja kupilam 30 testow bede testowac, ale dodatkowo bede moerzyc temperature, wedlug kalendarzyka owulacja 3go pazdziernika , zobaczymy.. Dzieki w ogole za wytlumaczenie

ja mialam tak ze 2 i 3 dni przed mialam taka kreske jak Ty na ostatnum tescie z wczoraj, a pozniej wlasniw taka ciemniejsza niz testowa. A pytanie mam, testy owulacyjne sa skuteczne w senie wiarygodne?
Na pewno bardziej niż kalendarzyk. Czasami kobieta ślepo wierzy w kalendarzyk a owulacja w całkiem innym terminie.

Na pewno bardziej niż kalendarzyk. Czasami kobieta ślepo wierzy w kalendarzyk a owulacja w całkiem innym terminie.
no tak zgodze sie, przewaznie kieruje sie kalendarzykiem, ale sprobowala testow po to aby wiedziec czy w ogole posiadam takowe dni.. ale moja fizjologia mowi mi ze tak.. bardzo odczuwam 😁 13 mam wizyte u ginekolog.. boje sie nadal ze jakas bezplodna jestem..

no tak zgodze sie, przewaznie kieruje sie kalendarzykiem, ale sprobowala testow po to aby wiedziec czy w ogole posiadam takowe dni.. ale moja fizjologia mowi mi ze tak.. bardzo odczuwam 😁 13 mam wizyte u ginekolog.. boje sie nadal ze jakas bezplodna jestem..
A proszę przypomnij mi ile się już staracie?

Miałam się odezwać że u mnie wszystko dobrze z dzidzią, mierze 1,4cm i bije mi serduszko.
Życzę Wam dziewczyny powodzenia, 2 cykl po biochemicznej jestem w ciąży, warto próbować na nowo. Dużo wiary i owocnych starań. Trzymam kciuki ❤

reklama
kurcze to ciekawe... ja kupilam 30 testow bede testowac, ale dodatkowo bede moerzyc temperature, wedlug kalendarzyka owulacja 3go pazdziernika , zobaczymy.. Dzieki w ogole za wytlumaczenie
Spróbuj może się u ciebie sprawdzi. Ja dzisiaj mam 4dpo i apka pokazała mi że wyliczyła mi owu z temperaturę dokładnie tak jak pokazał to test owu czyli 15dc