A w jaki sposob wyznaczacie owulacje, jakies objawy macie czy testy? Ja w tym miesiacu kupilam ten test ze sliny afrodyta ale chyba nie umiem go uzywac, bo caly czas pokazuje mi takie same objawy. Po tym biochemie w q8 dniu cyklu na tescie paskowym owulacyjnym wyszly mi 2 dosc mocne kreski dlarego w tamtym dniu wspolzylam. Ale czy ta owulacja byla to nie wien, rzeczywiscie kluly mnie wtedy jajniki ale tak poza tym to libido chyba przez caly miesiac mialam praktycznie zerowe..
reklama
Justi1234
Fanka BB :)
Beta ujemna?nwgatyw.. kolejny cykl.przede mna , trzymam kciuki dziewczyny za Was
Sarciasta
tak niestety takBeta ujemna?
młoda1994
Mi w tym miesiącu udało się potwierdzić owu domowym sposobem. Mierze temperaturę i robiłam testy owu od 8dc aż do 15dc 14dc wyszedł mi pozytyw a skok temp miałam 16-17dc i dalej szybuje w górę dzisiaj 36.93A w jaki sposob wyznaczacie owulacje, jakies objawy macie czy testy? Ja w tym miesiacu kupilam ten test ze sliny afrodyta ale chyba nie umiem go uzywac, bo caly czas pokazuje mi takie same objawy. Po tym biochemie w q8 dniu cyklu na tescie paskowym owulacyjnym wyszly mi 2 dosc mocne kreski dlarego w tamtym dniu wspolzylam. Ale czy ta owulacja byla to nie wien, rzeczywiscie kluly mnie wtedy jajniki ale tak poza tym to libido chyba przez caly miesiac mialam praktycznie zerowe..
Sarciasta
Dziewczyby wiem ze glupie pytanie, ale o co chodzi z tym mierzeniem temperatry?Mi w tym miesiącu udało się potwierdzić owu domowym sposobem. Mierze temperaturę i robiłam testy owu od 8dc aż do 15dc 14dc wyszedł mi pozytyw a skok temp miałam 16-17dc i dalej szybuje w górę dzisiaj 36.93
młoda1994
Ja mierze temperaturę w pochwie od pierwszego dnia po miesiączce przez cały cykl dziennie o tej samej godzinie przed wstaniem z łóżka. I ona potwierdza czy owu była czy nie choć nie w każdym przypadku bo jak jesteś chora czy coś to będzie zafałszowana temperatura. A na temperaturę wpływa bardzo dużo czynników.Dziewczyby wiem ze glupie pytanie, ale o co chodzi z tym mierzeniem temperatry?
Wstawię ci mój wykres. 14dc spadła mi temperatura a od 15dc idzie z dnia na dzień wyżej. I 14dc też test owu pozytyw o 19.00
Sarciasta
woow... tez musze zaczqc to robic... wiec gdy temperatura jest najwyzsza to najlepiej wspolzyc?Ja mierze temperaturę w pochwie od pierwszego dnia po miesiączce przez cały cykl dziennie o tej samej godzinie przed wstaniem z łóżka. I ona potwierdza czy owu była czy nie choć nie w każdym przypadku bo jak jesteś chora czy coś to będzie zafałszowana temperatura. A na temperaturę wpływa bardzo dużo czynników.
Wstawię ci mój wykres. 14dc spadła mi temperatura a od 15dc idzie z dnia na dzień wyżej. I 14dc też test owu pozytyw o 19.00Zobacz załącznik 1177664
reklama
Sarciasta
Chyba sie zbliza. Moj owulacyjny kiedys wedlug kalendarzyka wygladal tak jak na zdjeciuChyba wszystko daleko w polu jeszcze no nie?
Załączniki