Ale lekarz tak stwierdzil tylko na podstawie pierwszego wyniku? Kazdy na samym poczatku ma niska bete, ktora pozniej rosnie. Nie od razu jest kilka tys. Jesli natomiast dzis czyli po 4 dniach jest tak nisko przyrost tp rzeczywiscie moze byc to ciaza biochemiczna.. . Dziwi mnie tylko, ze lekarz tak stwierdzil na podstawie 1 wyniku.Cześć dziewczyny! Wszystko chyba wskazuje na to, że też przechodzę ciążę biochemiczną. Jest to pierwszy cykl starań i do tej pory nie słyszałam nawet o takim pojęciu. W poniedziałek miałam hcg 105.56, we wtorek byłam na wizycie u lekarza- powiedział, że to bardzo mały wynik i może być to ciąża biochemiczna. Kazał zrobić hcg dziś i w poniedziałek, dziś wynik 146. Więc z tego co widzę przyrost bardzo słaby i może być to ciąża biochemiczna. Lekarz powiedział, że jeżeli pojawi się krwawienie to traktować to jak normy okres.. ale szczerze to trochę tak dziwnie, to moja pierwsza ciąża i taka świadomość, że coś się nie udało..
Ja tez mialam przy pierwszym cyklu od razu cos takiego i niestety tak sie zdarza..
Cialko zolte jest zawsze w 2 fazie cyklu na jajniku i peka przed miesiaczka. Chyba ze dojdzie do zaplodnienia wtedy nie peka i jest dalej.
A jakiej dlugosci masz cykle? Kiedy ppwinna byc miesiaczka? Rzeczyeiscie dlugo ale moze sie owulacja przesunela.
Ostatnia edycja: