reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Hej. Odzywam się po wizycie w 16 dc. Na lewym dwa pecherzyki. Jeden 17 i drugi 20mm. Lekarka powiedziała że za wcześnie na pregnyl. W środę kolejny monitoring, może się okaże je jutro ten większy pęknie. A jak nie to w środę zastrzyk. Ja już nie wiem czy ona mądrze mówi....wczoraj działaliśmy, Jutro działamy i miejmy nadzieję że chociaż jeden pęknie.

Czesc dziewczyny :) Wiem, ze malo sie odzywam. Ale czytam wszystko caly czas :)
Witam sie w pierwszych dniach grudnia. U mnie choinka juz stoi, dom udekorowany... Strasznie lubie ten klimat i chce sie nim cieszyc jak najdluzej. Maz twierdzi, ze zwariowalam, ze za szybko... ale co tam :) Dla jednych szybko, dla innych w sam raz [emoji16]
5.12 powinna byc @. Od dzis juz bola mnie krzyze, zawsze strasznie mi dokuczaja... Nie wiem czego sie spodziewac, duzo sluzu, szyjka dosc wysoko... Hmm, ale jakos jestem spokojna, nie spina mnie tak bardzo na sama mysl o testowaniu. Chociaz nie ukrywam, ze mily to prezent ujrzeć dwie krechy w Mikolajki [emoji16] i chyba tak zatestuje o ile @ nie przyjdzie do tego czasu.
Trzymam kciuki za wszystkie testujące! [emoji8]

Hej. Odzywam się po wizycie w 16 dc. Na lewym dwa pecherzyki. Jeden 17 i drugi 20mm. Lekarka powiedziała że za wcześnie na pregnyl. W środę kolejny monitoring, może się okaże je jutro ten większy pęknie. A jak nie to w środę zastrzyk. Ja już nie wiem czy ona mądrze mówi....wczoraj działaliśmy, Jutro działamy i miejmy nadzieję że chociaż jeden pęknie.
Trzymam kciuki za Ciebie mocno! Nie ma co sie zalamywac, jest dobrze, cos sie dzieje! Sa pecherzyki - teraz tylko trzeba im pomoc [emoji8]
W polowie miesiaca mamy z mezem wizyte w klinice. Mam nadzieje, ze w koncu doczekamy sie chociaz monitoringu!

dzien doberek, witam sie z samego rana..pozniej umowilam sie na sniadanie z kolezanka...
Od wczoraj jakos dziwnie sie czuje, wydaje mi sie, ze hormony niezle mi mieszaja w organizmie.
Wczoraj poszlam spac o 23, wstalalam dzis o 6.30..a czuje sie jakas "niedorobiona", troche bezsilna. I jakos mi tak dziwnie. yh .Zycie kobiety. ;-)
Dopijam kawke i zaraz sie musze ogarnac.

Czaaroffnica- ja tez lubie ten przedswiateczny klimat i juz troche udekorowalam dom...ale na choinke jeszcze czas. Kupujemy swieza, wiec gdybym ja kupila juz teraz, to chyba do swiat niewiele by z niej zostalo :laugh2:

Kiedypytam- mocno zaciskam kciuki 😘

@kasiula34 jak Twój cień Kochana? :) Ja dziś nie powtarzalam.... Ze strachu. Poczekam do czwartku.
Co do klimatu Świątecznego ja też uwielbiam i choinka już jest od niedzieli ;)
u mnie poki co, tylko stroik na stole, i gwiazdki w oknach wisza... ;-) na choinke jeszcze czas.
Uwielbiam ...gdy zaczynaja sie jarmarki swiateczne... w piatek wybieram sie z kolezankami na jarmarczek.

O wlasnie Kasia, robilas drugi test? :)

Ja uwielbiam klimat świąteczny i mogłabym już cały dom ustroic od 1 grudnia tylko jest jeden problem..... Jeszcze trwa remont w domu i nie możemy się przeprowadzić ;/ mam nadzieję że przed świętami zdążymy hehe

reklama
Nie wytrzymałam jednak heh i zrobiłam. Taki 25mIu z 2 moczu i znów cień widzimy... elektroniczny negatyw. Ale brzuch tak boli, że raczej nic z tego... Trzymam za Was kciuki !!!

Do góry