reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
@KiedyPytam Obfite i bolesne miałam od zawsze... pozniej bralam anty przez kilka lat i bylo lepiej ale tez nie jakos super lajtowo. W przerwie od anty dostalam duphaston na bolesne miesiaczki, nie pamietam czy w tej kwestii pomogl ale pojawily sie migreny i bol piersi wiec wspolnie z lekarzem zdecydowalismy ze odstawiamy. Wrocilam do anty. Po kilku latach kiedy zaczelismy starania @ byly nie do zniesienia.. z kazda miesiaczka przychodzila depresja. Wkoncu powiedzialam lekarzowi ze nie daje rady, raz ze bezskuteczne starania dwa ze tak bolesne miesiaczki w tych trudnych psychicznie dniach. Wtedy lekarz zalecił duphaston.. stwierdzil ze miesiaczki powiny byc bardziej znośne a i w kwesti staran moze pomoc.. i tak w 1 cyklu z dupkiem zaszlam w ciaze:) Wiec nie wiem czy mial jakis wplyw na bolesne i obfite miesiaczki bo jej nie doczekalam:) Ale dwa rzazy przepisal mi je z powodu bolesnych wiec mysle ze nie powinien powodowac u ciebie takich objawow, ale wiadomo kazda z nas jest inna itd

Czesc dziewczyny, dzis mialam troche rzeczy do zalatwienia..a teraz musze nadrobic pare stron z topiku...
Dziewczyny, wg aplikacji Flo jutro mam dostać @, dzisiaj od rana mam brązowe plamienia i lekko brzuch pobolewa, zastanawiam się czy to może być te plamienie kiedy zarodek się zagnieżdża? U mnie są to brązowe plamy, na wkładce jest tego bardzo mało, natomiast zostaje dużo na papierze.. taki brązowy śluz. Ogólnie uczucie jest takie, że jest mi tam ciągle mokro.
Czy mogą się wypowiedzieć dziewczyny z 2 kreseczkami czy miały też takie plamienia i kiedy one występowały?
u mnie to zwiastun nadchodzacego okresu... @...
cos jakby przebijalo... musisz powtorzyc test... Ps. dlatego nie jestem fanka robienia testow przed @. bo w wiekszosci i tak nic nie wychodzi, wiec za bardzo sie nic nie wyjasnia ...
A do mnie na dzień dobry przyszła @.
oh nie :( Szkoda..Nastepny miesiac nalezy di Ciebie!... przed Toba..(za kilka dni).. czekaja cie znow przyjemnosci hehe ;-)
Ja mam dostać okres 24, już nie testuje wcześniej, zobaczymy co los przyniesie.
ja ok. 24-25. Ale juz mnie brzuch zaczyna pobolewac..wiec w tym miesiacu chyba nici z dwoch kresek...

Hej dziewczyny muszę się wygadać. Mój partner jest kierowcą autobusu co dzień wstaje po 4h snu ok 3 w nocy. Wieczorami nie ma siły na przytulanki.... ciężko przez to trafic z przytulankiami w te dni. Chciał wiedzieć kiedy mam owu to mu powiedziałam przedwczoraj ze jest owu i II kreski na tescie owu mimo to przez 2 dni nic.... dzis jest ostatni możliwy dzień owu . Ja nie chce się narzucać... wyjaśniłam mu jak pilnuje tych dni żeby nam.sie wi końcu udało. Zły na mnie , że go nie rozumiem, że faceci inaczej niż kobiety, że to im musi cos zadziałać ze nie chce doe skompromitować gdyby sprzęt nie zadziałał.... tak jest co miesiąc..... ciągle zmęczony... czasem juz nie mam nadzieji i czuję się jak jakiś żebrak

A moj A wczoraj przyjechal do mnie na dzialke i troche wieczorem poszalelisny, tak delikatnie i mialam dzis na maitkach taka rozowa plamke, niby czytalam, ze to moze byc po stosunku ale obserwuje.

reklama
Hej dziewczyny muszę się wygadać. Mój partner jest kierowcą autobusu co dzień wstaje po 4h snu ok 3 w nocy. Wieczorami nie ma siły na przytulanki.... ciężko przez to trafic z przytulankiami w te dni. Chciał wiedzieć kiedy mam owu to mu powiedziałam przedwczoraj ze jest owu i II kreski na tescie owu mimo to przez 2 dni nic.... dzis jest ostatni możliwy dzień owu . Ja nie chce się narzucać... wyjaśniłam mu jak pilnuje tych dni żeby nam.sie wi końcu udało. Zły na mnie , że go nie rozumiem, że faceci inaczej niż kobiety, że to im musi cos zadziałać ze nie chce doe skompromitować gdyby sprzęt nie zadziałał.... tak jest co miesiąc..... ciągle zmęczony... czasem juz nie mam nadzieji i czuję się jak jakiś żebrak
ja tez mojego nie mecze, tzn moze ja mam dwojke i z trzecim to nie byla koniecznosc. Staralam sie zachecic, masazyk itp, ale jak mowil ze jest zmecziny i ewidentnie widzialam, ze mu sie nie chcialo to mow8lam dobrze kotku. Masz dni kiedy on ma wolne nastepnego np to moze tak poprobuj

Do góry