reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Hej dziewczyny muszę się wygadać. Mój partner jest kierowcą autobusu co dzień wstaje po 4h snu ok 3 w nocy. Wieczorami nie ma siły na przytulanki.... ciężko przez to trafic z przytulankiami w te dni. Chciał wiedzieć kiedy mam owu to mu powiedziałam przedwczoraj ze jest owu i II kreski na tescie owu mimo to przez 2 dni nic.... dzis jest ostatni możliwy dzień owu . Ja nie chce się narzucać... wyjaśniłam mu jak pilnuje tych dni żeby nam.sie wi końcu udało. Zły na mnie , że go nie rozumiem, że faceci inaczej niż kobiety, że to im musi cos zadziałać ze nie chce doe skompromitować gdyby sprzęt nie zadziałał.... tak jest co miesiąc..... ciągle zmęczony... czasem juz nie mam nadzieji i czuję się jak jakiś żebrak
Czesc Natalia, moze Twoj partner jest naprawde przemeczony i po prostu nie ma juz na wieczor "sily"?.. ALe z drugiej strony, jak tak czytam, to mam wrazenie, ze on jeszcze nie jest gotowy na bycie tata...rozmawialiscie powaznie na temat tego, czy OBOJE chcecie miec dziecko? A jak jest z seksem.. kiedy nie masz dni plodnych? Tez ciagle jest zmeczony?

reklama
A moj A wczoraj przyjechal do mnie na dzialke i troche wieczorem poszalelisny, tak delikatnie i mialam dzis na maitkach taka rozowa plamke, niby czytalam, ze to moze byc po stosunku ale obserwuje.
jak bedziesz u ginekolozki, to koniecznie zapytaj, czy to "normalne"..wiesz, wydaje mi sie, ze lepiej dmuchac na zimne

Czesc Natalia, moze Twoj partner jest naprawde przemeczony i po prostu nie ma juz na wieczor "sily"?.. ALe z drugiej strony, jak tak czytam, to mam wrazenie, ze on jeszcze nie jest gotowy na bycie tata...rozmawialiscie powaznie na temat tego, czy OBOJE chcecie miec dziecko? A jak jest z seksem.. kiedy nie masz dni plodnych? Tez ciagle jest zmeczony?
Ogólnie rzadko się kochamy. Ja mam syna z pierwszego zwiazku on bardzo chce miec dziecko. Pytalam go w prost czy nie unika sexu w dni płodne mowi , ze nie ... pytam że moze ja juz go nie kręcę mówi ze też nie mam wymyślac ze to zmęczenie

Ogólnie rzadko się kochamy. Ja mam syna z pierwszego zwiazku on bardzo chce miec dziecko. Pytalam go w prost czy nie unika sexu w dni płodne mowi , ze nie ... pytam że moze ja juz go nie kręcę mówi ze też nie mam wymyślac ze to zmęczenie
Jak już sie kochamy to tak na całego.... rozne2 mam myśli w głowie może go juz tak nie kręcę ... jak można nie mieć siły na to nie wiem

ja tez mojego nie mecze, tzn moze ja mam dwojke i z trzecim to nie byla koniecznosc. Staralam sie zachecic, masazyk itp, ale jak mowil ze jest zmecziny i ewidentnie widzialam, ze mu sie nie chcialo to mow8lam dobrze kotku. Masz dni kiedy on ma wolne nastepnego np to moze tak poprobuj
No tak.tylko dobrze wiemy kiedy mamy dni płodne.... więc wiem ze sex w inne dni nie da nam dziecka

Wiesz, to moze faktycznie jest wykonczony praca.( a jesli zdaje sobie sprawe z tego, ze przy dziecku bedzie mial jeszcze mniej czasu na odpoczynek, to po prostu mu sie chwilowo odechcialo byc tata?) Ja na Twoim miejscu po prostu kompletnie zaprzestalabym mowic partnerowi kiedy sa dni plodne i w ogole nie wspominalabym nic o dziecku. Kochajcie sie bez patrzenia na to kiedy masz owulacje. A moze on czuje presje? ..za duzo o tym mowisz, za duzo wyliczasz..itp ..

Ostatnia edycja:
Wiesz, to moze faktycznie jest przemeczony. Ja na Twoim miejscu po prostu kompletnie zaprzestalabym mowic partnerowi kiedy sa dni plodne i w ogole nie wspominalabym nic o dziecku. Kochajcie sie bez patrzenia na to kiedy masz owulacje. A moze on czuje presje? ..za duzo o tym mowisz, za duzo wyliczasz..itp ..
Nie mówimy o dziecku prawie wcale. Nie zaczynam pierwsza czułośći czekam az pierwszy zacznie. Poza tym mówię mu tylko raz np teraz sa ważne 3 następne dni i tyle

Hej dziewczyny.mam wyniki. Chyba nie za dobre. TSH ok, prolaktyna ok 10,03, testosteron 25,94 ok. Ale tak...... Estradiol 48 PG/ml. LH 0,6 mIU/ml, fsh 7,2 mIU/ml. Na to wychodzi że estradiol za mały. I nie wiem jak z tym LH i FSH. To jest 2 dzień cyklu. Coś mi powiecie o tym? Trochę się zmartwilam

reklama
Hej dziewczyny muszę się wygadać. Mój partner jest kierowcą autobusu co dzień wstaje po 4h snu ok 3 w nocy. Wieczorami nie ma siły na przytulanki.... ciężko przez to trafic z przytulankiami w te dni. Chciał wiedzieć kiedy mam owu to mu powiedziałam przedwczoraj ze jest owu i II kreski na tescie owu mimo to przez 2 dni nic.... dzis jest ostatni możliwy dzień owu . Ja nie chce się narzucać... wyjaśniłam mu jak pilnuje tych dni żeby nam.sie wi końcu udało. Zły na mnie , że go nie rozumiem, że faceci inaczej niż kobiety, że to im musi cos zadziałać ze nie chce doe skompromitować gdyby sprzęt nie zadziałał.... tak jest co miesiąc..... ciągle zmęczony... czasem juz nie mam nadzieji i czuję się jak jakiś żebrak
Wiem co czujesz, w tym cyklu mialam podobna sytuacje, w trakcie jednych przytulanek kiedy widzialam ze nie ma ochoty tak to sie potoczylo ze przerwalismy, ja sie rozplakalam, on sobie poszedl ale za chwile jednak wrocil i dokonczylismy co bylo do zrobienia ale to juz nie bylo to, nastepnego dnia zaczelismy, ale wtedy to juz w ogole nic z tego nie wyszlo :/ jednym z powodow dla ktorych tak bardzo chcialabym juz zajsc jest to ze nie mialabym takiego parcia na seks w tych dniach akurat i nie miec juz poczucia ze go do tego zmuszam bo dzis trzeba :/

Do góry