Love_sun
Fanka BB :)
Czesc Natalia, moze Twoj partner jest naprawde przemeczony i po prostu nie ma juz na wieczor "sily"?.. ALe z drugiej strony, jak tak czytam, to mam wrazenie, ze on jeszcze nie jest gotowy na bycie tata...rozmawialiscie powaznie na temat tego, czy OBOJE chcecie miec dziecko? A jak jest z seksem.. kiedy nie masz dni plodnych? Tez ciagle jest zmeczony?Hej dziewczyny muszę się wygadać. Mój partner jest kierowcą autobusu co dzień wstaje po 4h snu ok 3 w nocy. Wieczorami nie ma siły na przytulanki.... ciężko przez to trafic z przytulankiami w te dni. Chciał wiedzieć kiedy mam owu to mu powiedziałam przedwczoraj ze jest owu i II kreski na tescie owu mimo to przez 2 dni nic.... dzis jest ostatni możliwy dzień owu . Ja nie chce się narzucać... wyjaśniłam mu jak pilnuje tych dni żeby nam.sie wi końcu udało. Zły na mnie , że go nie rozumiem, że faceci inaczej niż kobiety, że to im musi cos zadziałać ze nie chce doe skompromitować gdyby sprzęt nie zadziałał.... tak jest co miesiąc..... ciągle zmęczony... czasem juz nie mam nadzieji i czuję się jak jakiś żebrak