Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jakis cien cienia jest, ale faktycznie na zdjeciu srednio widac. Zrob jutro z porannego moczu to jiz napewno wyjdzoe
a dlaczego Ty sie wina nie chcesz napic?@Mamcia_86 coś tam przebija, powtórz za kilka dni
Ja jeszcze mam tyle czekania, tak nie lubię tej fazy torturalnej. Ani się wina napić, ani nic. Jeszcze miałam w tym miesiącu nie myśleć czy mam jakieś objawy czy nie, a oczywiście już myślę, że nie mam żadnych (co jak na 6 dzień po owulacji nie jest rzeczą dziwną ). Mój mąż patrzy na mnie jak kotek ze Shreka, jakby nagle na moim czole miał się pojawić napis CIĄŻA albo wyskoczyć brzuch jak w 9 miesiącu Ciągle powtarza, że mam wysoką temperaturę (zwykle mam jak stygnące zwłoki), ja mu tłumaczę, że to progesteron, a on mi na to, że to znaczy, że to już taka wstępna ciąża
a dlaczego Ty sie wina nie chcesz napic?
Za 5 dni powinna :/ Dzięki kochana, trzymaj mocno.
Dziewczyny któraś bierze dupka?
Dziewczyny któraś bierze dupka?
Miałas Tak obfite i bolące okresy po nim?Ja bralam przed 1 ciążą, od tego cyklu wrocilam do staran i rowniez z dupkiem