Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na tamtym nie ale na tym zdjęciu widać ewidentnie cieńNo na zdjęciu nic nie widać praktycznie. Ale jak na żywo mój mąż bez żadnych kombinacji zobaczył to może jest coś na rzeczy bo ja zawsze się dopatruje a on patrzy na 'zimno" myślę że mogła mi się owulacja przesunąć i stąd taka słaba ta linia. Idę po pracy na betę. Jutro się okaże
Albo mi się mnoży w oczach razem z tobą idź na betę i powodzeniaNa tamtym nie ale na tym zdjęciu widać ewidentnie cień
Ten sam test, ale inne zdjęcie na żywo widać zdecydowanie lepiej. Mój telefon nie może tego złapaćAlbo mi się mnoży w oczach razem z tobą idź na betę i powodzenia
Dziękuję oby się udałoAlbo mi się mnoży w oczach razem z tobą idź na betę i powodzenia
A bolał Cię może brzuch jak na okres? Mam ogromną nadzieję że się udało ale ten ból brzucha jakby zaraz miała być @ mnie martwiWydaje się mi że widać:-) napisz jak tylko będziesz mieć wynik!trzymam kciuki!
Ja w pierwszej ciąży,miałam takie właśnie cienie:-) wogóle nie brałam pod uwagę że to ciążą bo myślałam że muszą być wyraźne kreski,poszłam do giną a to już był 6 tydzień i serduszko:-)