reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Dokładnie ja zaczyna to u siebie obserwować że pierwszy cykl prób warjacja drugi bez próby ale obserwacja testy cuda na kiju, trzeci próba też na początku warjacja internet itp ale luzuje już i czekam cierpliwie, myślę że z miesiąca na miesiąc będzie coraz spokojniej w mojej głowie kiedyś udać się musi [emoji123][emoji123][emoji123]
Ja też już odpuściłam trochę i jest lepiej psychicznie. Nie ma co dać się zwariować. Później będziemy po prostu mile zaskoczone, jestem tego pewna :) Dalej warto obserwować swój organizm i starać się, ale z umiarem :)

reklama
Też mi się wydaje, że poprzedni cykl dużo gorzej zniosłam i strasznie płakałam, że nie ma 2 kresek. Teraz byłam zawiedziona, ale już bez łez...

Hej dziewczyny, jak dziś u Was? Ja jutro mam mieć @, zrobiłam już 2 testy i oba niestety negatywne. Eh. Teraz czekać na @ , a potem na owulację. Jakiś smutek dziś z tego powodu...

Hej dziewczyny, jak dziś u Was? Ja jutro mam mieć @, zrobiłam już 2 testy i oba niestety negatywne. Eh. Teraz czekać na @ , a potem na owulację. Jakiś smutek dziś z tego powodu...
A robiłaś domowe czy z krwi? Z tymi domowymi podobno różnie bywa. Trzymam się tej myśli bo ja testuje jutro. Najpierw domowy a później betę.

Właściwie to nie wiem czy domowy ma sens w ogóle. Właściwie to już sama nic nie wiem. Żadnych objawów ciążowych nie mam niestety.

Dla mnie znów beta dopiero po 3 nieudanych testach domowych :( jednak u mnie dziś ostatni dzień brania duphastonu, więc zobaczymy kiedy przyjdzie @. Chociaż ciągle bolą mnie piersi więc liczę że to jeden z objawów.

[emoji37] Eh u mnie pewnie będzie jutro to samo [emoji21]zero oznak okresu i zero oznak ciąży. Cisza która mnie dobija

reklama
A ile dni biezesz dupka? Jak odstawisz to do ilu przychodzi @?
Dla mnie znów beta dopiero po 3 nieudanych testach domowych :( jednak u mnie dziś ostatni dzień brania duphastonu, więc zobaczymy kiedy przyjdzie @. Chociaż ciągle bolą mnie piersi więc liczę że to jeden z objawów.

Do góry