reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Hej dziweczyny ja tak za 12 dni spodziewam się @, piersi mnie bolały ale przestały ,zazwyczaj jak już bolą to aż okresu .Brak bóli brzucha i jajników , po okresie mnie bolały a teraz nic. Śluzu mało .Jedyne co mam to okropne zaparcia i wzdęcia masskra.
Zobaczymy czy coś z tego będzie.

reklama
No ja za krótko siebie obserwuje na razie jestem laikiem i nie obserwowałam siebie tak do końca bo to pierwsze dziecko i drugi cykl starań, także powoli ale M za granicą więc nie zawsze jest okazja do działania tym raziem byłam temu tyle niecierpliwością ale kolejny cykl przez że na obserwacje śluzu i badania temp bo nigdy tego nie robiłam i nawet nie umiem tego robić
No w internecie dużo opinii na temat śluzu. Ja zawsze mam przed @. Nie dostrzegam różnicy. Raz taki raz siaki. Mi tylko 8 dni po temperatura podskoczyła ale na drugi dzień była taka jaz zwykle w drugiej fazie. Wiec nie biorę tego za jakiś znak. Poza tym takie napięcie i ciężkość ale to może po sprzątaniu za które się z nudów zabrałam żeby myśli oderwać.

Hej dziweczyny ja tak za 12 dni spodziewam się @, piersi mnie bolały ale przestały ,zazwyczaj jak już bolą to aż okresu .Brak bóli brzucha i jajników , po okresie mnie bolały a teraz nic. Śluzu mało .Jedyne co mam to okropne zaparcia i wzdęcia masskra.
Zobaczymy czy coś z tego będzie.
Naturalnie się staracie czy po inseminacji?

U mnie od rana szalony dzień w biegu więc jestem wyczerpana, a dopiero 13:00. Czeka mnie jeszcze trochę obowiązków w pracy i wieczorem egzamin. Plecy mi bardzo dokuczają :( Dziś wypada kolejne próbowanie, bo teoretycznie dziś termin kalendarzowy owu, choć jestem przekonana, że była w poniedziałek. Mam nadzieję, że znajdę jakoś na to siłę haha

Dziwi mnie tylko że 4 dni a ja śluzu mam naprawdę dużo nie pamiętam żeby aż tak w poprzednich cyklach żeby ślad zostawial na bieliźnie.. Kurcze ale się ciągnie ten czas
No w internecie dużo opinii na temat śluzu. Ja zawsze mam przed @. Nie dostrzegam różnicy. Raz taki raz siaki. Mi tylko 8 dni po temperatura podskoczyła ale na drugi dzień była taka jaz zwykle w drugiej fazie. Wiec nie biorę tego za jakiś znak. Poza tym takie napięcie i ciężkość ale to może po sprzątaniu za które się z nudów zabrałam żeby myśli oderwać.

reklama
Do góry