reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Hej z innej beczki wróciłam wlasnie od gin z obserwacji, owu się pięknie odbyła, jajeczko było w poniedziałek, przytulanki były, a dziś gin powiedziała że pękło i wszytko się prawidłowo odbyło [emoji110][emoji110][emoji110]teraz czekanie ale szczerze ja zawsze mówię że nic z tego bo to rozczarowanie później jest okropne
3mam kciuki mocno [emoji3059]

reklama
Ja kiedyś robiłam testy owu ale na 6 cykli tylko w 1 cyklu pokazały mi pik LH i teraz wracam do testów bo może się coś jakimś cudem zmieniło i będą mi pokazywać ten pik LH A temp pokaże że owu byla.
Mi się wydaje kochana, że Ty możesz po prostu owulacji nie mieć.. i clo rozwiąże problem! :)

O jej ale zawirowania ale dobrze ze można tak teraz medycyna działać a długo się staraliscie przed zanim zaczeliscie leczenie?
W sumie nie, w sumie nawet nie myśleliśmy o dziecku dopóki z bólem nie trafiłam do dr okazało się że wielki torbiel że cechy pcos i jeszcze inne i dr pow że jak chcemy wgl dzieci to warto pomyśleć bo potem może być ciężej. I tak zaczęłam myśleć że w sumie naprawdę chcę.

reklama
Dziwne było to ze miałam owu i chwile po niej brzuch co jakiś czas bolał na okres , piersi tez dużo szybciej bolały i test był pozytywny 26 dnia [emoji4]
Mnie zaczął boleć jakoś tydzień po owu.. zaraz 2 tyg po i boli nadal.. raz mocniej raz słabiej..
Piersi też czuje.. tak jakby piekły czy coś, ale to może być efekt clo.

Do góry