reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Powiem Ci szczerze, że docelowo chciałabym 3 dzieciaczków i jak teraz clo mi pomoże to przy staraniu o czwartą ciążę od razu poproszę o Clo..
Ja to najchętniej bym odrazu wróciła do pełnego zestawu żeby mieć efekt ale dr mówi że bez leków byliby lepiej. Ufam mu więc czekam. Jeśli przez ok pół roku będą nici to mówi że będziemy stymulować.
Choć jak znam siebie potuptam do niego już po 2,3 nieudanym cyklu

reklama
Hej z innej beczki wróciłam wlasnie od gin z obserwacji, owu się pięknie odbyła, jajeczko było w poniedziałek, przytulanki były, a dziś gin powiedziała że pękło i wszytko się prawidłowo odbyło ✊✊✊teraz czekanie ale szczerze ja zawsze mówię że nic z tego bo to rozczarowanie później jest okropne

Ja to najchętniej bym odrazu wróciła do pełnego zestawu żeby mieć efekt ale dr mówi że bez leków byliby lepiej. Ufam mu więc czekam. Jeśli przez ok pół roku będą nici to mówi że będziemy stymulować.
Choć jak znam siebie potuptam do niego już po 2,3 nieudanym cyklu
Ja Cię rozumiem kochana.. myślę, że jak 2-3 cykle nie wyjdzie to warto spróbować i zapytać :) Ja w sumie dokładnie nie znam powodu dlaczego nie wychodzi :( Niby jest ok.. wydaje mi się, że po prostu za bardzo chce..

Ogólnie miałam dużo problemow niestety taka wybrakowana jestem.
Mam cechy pcos ( policystycznych jajników) rosło mi dużo pęcherzyków ale był brak dominującego, potem przerastaly, i miałam też regulacje cyklu.
Luteina mi trzymała cykl, clo pomagał na wzrost pęcherzyków, na monitoringu patrzylismy kiedy urośnie do idp. Wielkości a potem spr czy pękło i czy jest płyn w zatoce douglasa, nie było stąd diagnoza zespołu luffa czy jakoś tak czyli zespół niepeknietego pęcherzyka i decyzja o zastrzyku. Więc było clo urosły, gdy miały odp wielkość poszłam na zastrzyk, do 12 godz miało peknac, przytulasy były i wtedy zaszłam przy pierwszym użyciu zastrzyku.
O jej ale zawirowania ale dobrze ze można tak teraz medycyna działać a długo się staraliscie przed zanim zaczeliscie leczenie?

Ja to zaraz bede sie ogarniac do spania.. brzuch mnie boli jak bym miala okres zaraz dostac.. juz mnie to wkurza.. 3 czerwca mam wizyte u gina to bede go maglowac od czego to moze byc.. bo ile mozna.. jestem w srodku cyklu.. owulacja juz za mna.. starania byly ale na implantacje to za wczesnie.. a brzuch boli caly czas.. wsciec sie idzie

W ostatniej ciąży brzuch bolał mnie odrazu po owu.. niechce Cię nakręcać ale to może się udało

reklama
Trzymam kciuki ja 3 miesiące włączyłam zanim nauczyłam się ten dzień wyznaczać
Ja kiedyś robiłam testy owu ale na 6 cykli tylko w 1 cyklu pokazały mi pik LH i teraz wracam do testów bo może się coś jakimś cudem zmieniło i będą mi pokazywać ten pik LH A temp pokaże że owu byla.

Do góry