MisiaJasia
Fanka BB :)
Co bedziesz miala robione?Siedzę u dentysty zaraz chyba ucieknie i się zesram [emoji23] serio mam ochotę uciec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co bedziesz miala robione?Siedzę u dentysty zaraz chyba ucieknie i się zesram [emoji23] serio mam ochotę uciec
Minimum 66%, a u mnie jest 52%, wiec nie wiem czy ok
Jeszcze pol biedy ze do baby.. a jak by tak do mechanika sie napisalo? [emoji23][emoji23][emoji23]Dla tych które maja dzisiaj zły humor [emoji23]Zobacz załącznik 970729
Kochana zmartwienie nic nie da. Spróbuj dostać się do gin szybciej na usg i wtedy będziesz spokojniejsza.Minimum 66%, a u mnie jest 52%, wiec nie wiem czy ok
Rozbawilas mnie tym trochę.[emoji23][emoji23]Dla tych które maja dzisiaj zły humor [emoji23]Zobacz załącznik 970729
Mam chyba z 5 dziur bo ja idę jak muszę [emoji24] i potem mam masakre. Nie wiem co mi zrobiCo bedziesz miala robione?
To samoA to samo labo ?
Ja się strasznie boję dentysty. Jak idę to biorę ze sobą męża i on mnie trzyma żebym dentyście nic nie zrobiła jak będzie wiercil lub wyrywal zęba [emoji23][emoji23]Mam chyba z 5 dziur bo ja idę jak muszę [emoji24] i potem mam masakre. Nie wiem co mi zrobi
Tylko ze ja właśnie nie chce widzieć samego pęcherzyka, chciałabym zobaczyć zarodekWiesz co myśle ze martwienie się nie pomaga . Nie możesz umówić się wcześniej na usg ? Przy tej wartości będzie widać pęcherzyk