reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

U mnie spokojnie, uziemiona jestem w domu bo córka ma ospę :) Czeka na mnie sterta prasowania!
Jak córka i prasowanie [emoji2]?
A my dziś jedziemy z córeczka na zakupy i przyznam, ze jest to dla mnie duży odpoczynek bo mała w domu nie usiedzi ani chwili w jednym miejscu:)
Jak tam zakupy ? Mała nie broiła , ile ma Twoja córcia ?

reklama
Hej hej,
Prasowanie dobrze, dzisiaj dalsza część :D
Córka już ma ospę od tygodnia wiec można powiedzieć że już z górki :)
Jak tam Wasze plany na dzisiaj?
Robicie jakieś badania? U mnie problemu w zachodzeniu i donoszeniu nie było, ot zwykły pech. Więc się zastanawiam czy na coś namawiać lekarza? Jakieś witaminy oprócz kwasu foliowego planujecie brać na czas starania?

Ja dzisiaj póki co w pracy jeszcze i od jutra mam już wolne :)
Ja muszę zrobić na wizytę w grudniu wyniki testosteron i prolaktyne znowu.. Mogłabym jutro iść, ale to będzie 11 dc więc odpada raczej..

Zakupy udane :) o dziwo córcia tez w miarę grzecznie siedziała w wózku :) 21 listopada skończy 11 miesięcy :D
Oo to super [emoji4] W przyszłym miesiącu w takim razie świętujecie roczek, planujecie jakąś imprezę czy jak wypadają święta to chcecie to połączyć [emoji324]

Oo to super [emoji4] W przyszłym miesiącu w takim razie świętujecie roczek, planujecie jakąś imprezę czy jak wypadają święta to chcecie to połączyć [emoji324]
Dokładnie :) właśnie sami jeszcze nie wiemy, ale chyba urządzimy osobne urodziny z tym ze może trochę wcześniej :)

Dokładnie :) właśnie sami jeszcze nie wiemy, ale chyba urządzimy osobne urodziny z tym ze może trochę wcześniej :)
Kurcze grudzień to same wydatki , masakra [emoji12] U mnie na szczęście nikogo nie ma z grudnia , ale za to już od stycznia nadrabiają.. Więc się śmiejemy , że tylko żyć od imprezy do imprezy [emoji23][emoji23]

Kurcze grudzień to same wydatki , masakra [emoji12] U mnie na szczęście nikogo nie ma z grudnia , ale za to już od stycznia nadrabiają.. Więc się śmiejemy , że tylko żyć od imprezy do imprezy [emoji23][emoji23]
Oj a u mnie w dodatku już tyle dzieci w rodzinie jest;p i jeszcze 2 grudnia będę chrzestna wiec ten grudzień to już wyjątkowe wydatki ;D

reklama
Do góry