reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Jakiś cień jest Ale słabo widać faktycznie. W Rossmanie są testy z czułością 10. Może spróbuj tych z rana ?

Nie wiedziałam, że w rossmanie są z taką czułością. W takim razie jescze dziś jak dam radę to pojadę do Rossmanna,mam jeden przystanek, a więc pójdę na pieszo. :) Szkoda tylko, że na dworze zimno :(

reklama
Tu jest skomplikowana sprawa [emoji16]
Bo jestem obecnie w 25dc, w 10dc wyszedl mi prawie pozytywny test owulacyjny, na drugi dzien juz bladzioch. W 14dc gin mi potwierdzil ze byla owulacja, a od 15dc biore luteinę.
I w sumie to trudno mi określić kiedy dokladnie byla ta owulacja[emoji53]
Nawet jakby liczyc od tego 14dc, to dziś wypadalby 12dpo, czyli test powinien chyba pokazać mocniejszą kreskę? A cholera go wie.
Ale to mój pierwszy cień w moim 2,5 letnim okresie starań.
Ale po jakim czasie od owulacji lub od terminu @ miesiączki?

reklama
Aha rozumiem. No my się też staramy 2 lata o dziecko. Trzy razy straciłam. Ostatnie poronienie było 4 lata temu w 14 tc. Obecnie miesiączka się spóźnia 7 dzień. Dzisiaj mam 37dc. Pojawiło się parę minut temu śluz z krwią w kolorze jasnorozowym. Czekam czy sytuacja się rozkręci czy śluz z dodatkiem krwi się zatrzyma. W 36dc robiłam test taki jak Ty i wyszedł negatywny ani kreski cień cienia nie było. Co do Twojego pytanie to nie wiem czy powinna być ciemniejsze druga kreska ponieważ ja 4 lata temu w ciąży nie wykrył mi żaden test ciąży. Każdy był negatywny A zrobiłam ich chyba 5-6 różnych w innych dniach cyklu. A teraz czekam czy ten śluz z krwią przerodzi się W @ czy zaniknie.

Do góry