reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
IMG_20190426_150217.jpg
to chyba moje złudzenie, że coś tam jest....

Kochana nic nie ma ale nie załamuj się to jeszcze nic nie świadczy. Spróbuj zrobić jutro test z porannego moczu. I zobaczysz czy będzie kreska testowa. Pamiętaj póki @ Nie ma to jest jakaś tam nadzieja że jednak fasolka pod naszym sercem się gdzieś chowa i po woli rośnie. Cierpliwości

Kochana nic nie ma ale nie załamuj się to jeszcze nic nie świadczy. Spróbuj zrobić jutro test z porannego moczu. I zobaczysz czy będzie kreska testowa. Pamiętaj póki @ Nie ma to jest jakaś tam nadzieja że jednak fasolka pod naszym sercem się gdzieś chowa i po woli rośnie. Cierpliwości

Czyli jutro ostatni test, a kolejny we wtorek razem z Tobą :) będę dobrych myśli. :) aczkolwiek wydaje mi się, że za krótko trzymalam. Jedna kreska jest żółta od moczu, reszta biała jak śnieg

Dziewczyny, ale faktycznie źle wykonałam test.
W świetle z telefonu nic prawie nie ma, a jak patrzę przy słońcu to druga kreska jest taka rozlana, coś czuję, że jutro zobaczę dwie kreski... :)
IMG_20190426_151520.jpg

Czyli jutro ostatni test, a kolejny we wtorek razem z Tobą :) będę dobrych myśli. :) aczkolwiek wydaje mi się, że za krótko trzymalam. Jedna kreska jest żółta od moczu, reszta biała jak śnieg
Życzę Ci abyś jutro zobaczyła dwie kreski kochana. 3 sekundy to za krótko. Jeśli nie wiesz strumieniem na test tylko wkładasz pasek do moczu trzeba trzymać 10 sekund nie krócej.

reklama
Jeśli jutro ci wyjdzie pozytywny to już raczej nie będzie potrzebny test we wtorek. Wtedy to w poniedziałek rejestrować się do ginekologa na usg

Do góry