reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Nie przejmuj złymi opiniami, choć na tej grypie nie spotkałam się z takimi [emoji3]
Każdy może różnie przechodzić przez starania. Wiadomo bzikujemy ale dlatego trzeba się wspierać, a co będzie to będzie.

Ja jutro będę testować w dzien @. Dzis wrócił lekki ból brzucha.
Nikt nie jest oaza cierpliwości przynajmniej nie ja [emoji16]
Też dwa razy zrobilam test owu.
(Cykle 34 dni(jutro), Owu byla 20dc)
Zdjecia z 26dc i 32dc i co ciekawe pozytywne [emoji16] niby nic ale jakaś nadzieja zostaje [emoji16] Zobacz załącznik 955624Zobacz załącznik 955625

Moje wczoraj i przedwczoraj wychodziły też takie jaśniejsze. A dzisiejsza wygladala jak ta która miałam w 10 dc .

Moje pierwsze 4 dni wyglądały tak . Od góry po dwa były 10,11 dc i dwa w dół 12,13 . Resztę mam w pojedynczych ujęciach wiec za dużo by tu wrzucać .

Załączniki

• 792C54E3-7A19-4E93-AF88-1484B2D84EC9.jpeg
    792C54E3-7A19-4E93-AF88-1484B2D84EC9.jpeg
    643,6 KB · Wyświetleń: 95
Moje wczoraj i przedwczoraj wychodziły też takie jaśniejsze. A dzisiejsza wygladala jak ta która miałam w 10 dc .

Moje pierwsze 4 dni wyglądały tak . Od góry po dwa były 10,11 dc i dwa w dół 12,13 . Resztę mam w pojedynczych ujęciach wiec za dużo by tu wrzucać .
One trochę błędna po wyschnięciu. Po zrobieniu były żywsze [emoji6]

Dziewczyny byłam wczoraj na drugim monitoringu i jajeczka nic nie urosły :-( lekarz kazał jeszcze wziąć 5 tabletek clo i przyjść po 10 dniach od ostatniej tabletki. Nigdy nie słyszałam żeby ktoś brał dwa razy w cyklu clo??

Powiedział że jeszcze postaramy się na clo ale zasugerował mi letrozol.
Czy któraś z was stosowała ten lek?

Też nie słyszałam żeby dwa razy w jednym cyklu brać clo. Jeśli już to większa dawkę w kolejnym cyklu. Sporo dziewczyn, na które clo w ogóle nie działało brały ten drugi lek, ja osobiście nie miałam z nim styczności ale poszukaj może na wątku z clo tam na pewno coś będzie

Hej,u mnie 31dc termin minął okresu brak,ale dzisiejszy test pokazał brak ciąży, chyba to nerwy i @sie spóźnia

Byłam zrobić betę z krwi bo stwierdziłam że to lepsze rozwiązanie niż sikanko. Wyniki odbieram po 15 . Zrobiłam sobie jeszcze LH , TSH i Progesteron gdyby betka wyszła negatywna . No ale na resztę muszę czekać do piątku na wyniki.

reklama
Dzisiaj zaczęły mnie boleć lekko piersi i mam dużo białego śluzu. Dziś jest rowny tydzień od owulacji.

Do góry