reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
u mnie podekscytowanie, 17 dc, usg pokazało pęcherzyk 16 na 14 mm, dr stwierdziła że owulacja mozę być za 2, 3 dni. Moje cykle ok 32. Test owu blada jasna kreska. Mam jajniki w obrazie takie policystyczne, więc mówi żeby nie marnować okazji i próbować. JA nie mam żadnych badań przed, mam nadzieję że to nic złego.
endometrium 7,27 mm to ok?

u mnie podekscytowanie, 17 dc, usg pokazało pęcherzyk 16 na 14 mm, dr stwierdziła że owulacja mozę być za 2, 3 dni. Moje cykle ok 32. Test owu blada jasna kreska. Mam jajniki w obrazie takie policystyczne, więc mówi żeby nie marnować okazji i próbować. JA nie mam żadnych badań przed, mam nadzieję że to nic złego.
endometrium 7,27 mm to ok?

Ja miałam Endo niecałe 3 mm i dostałam dupka więc Twoje jak najbardziej ok:)

Witam . Chciałabym zapytać o radę , chociaż łudzę się że może okaże się że któraś z was była w podobnej sytuacji. To mój pierwszy miesiąc starania się z testami owulacyjnymi . Mam cykle 26 dniowe regularne jak w zegarku . Pierwszy test owulacyjny zrobiłam w 9 dniu cyklu i był negatywny , następnego dnia już pokazały się dwie kreski z czego ta testowa była grubsza od kontrolnej. I przyznam się że jak ostatni głupek robiłam te testy do dziś i codziennie wychodziły pozytywne. Dziś mój 27 dc powinnam dostać @ a Tu ani widu ani słychu . Test owulacyjny z dziś załączam - niestety dwa testy ciążowe płytkowe zrobione o 13.30 wyszły negatywne .
Boje się że coś jest ze mną nie tak .

PS. W razie co proszę o wyrozumiałość ale potwornie się stresuje.
Od 9 dc było przytulane

Załączniki

• C0ED690F-CE58-40F8-97A7-781C2D45939B.jpeg
    C0ED690F-CE58-40F8-97A7-781C2D45939B.jpeg
    882,2 KB · Wyświetleń: 80
Witam . Chciałabym zapytać o radę , chociaż łudzę się że może okaże się że któraś z was była w podobnej sytuacji. To mój pierwszy miesiąc starania się z testami owulacyjnymi . Mam cykle 26 dniowe regularne jak w zegarku . Pierwszy test owulacyjny zrobiłam w 9 dniu cyklu i był negatywny , następnego dnia już pokazały się dwie kreski z czego ta testowa była grubsza od kontrolnej. I przyznam się że jak ostatni głupek robiłam te testy do dziś i codziennie wychodziły pozytywne. Dziś mój 27 dc powinnam dostać @ a Tu ani widu ani słychu . Test owulacyjny z dziś załączam - niestety dwa testy ciążowe płytkowe zrobione o 13.30 wyszły negatywne .

Od 9 dc było przytulane
Ja też mam cykle 26 dniowe i u mnie owu jest 12 dc tak myślę a kochalismy się dwa dni przed owu. Tak zaszłam w pierwszą ciąże. Szanse są duże trzymam kciuki
Zrób test z rana z pierwszej wizyty w toalecie. Wiadomo @ zawsze może się spóźnić a to że stresu i w ogóle.

Fiddlee GRATULACJEEEEE [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji122][emoji122]
Mi9

Ola witaj moja kezanka miała podobnie jak Ty. Lekarz jej kazał odstawić mała od piersi

Ostatnia edycja:

Od 9 dc było przytulane
Nie przejmuj złymi opiniami, choć na tej grypie nie spotkałam się z takimi [emoji3]
Każdy może różnie przechodzić przez starania. Wiadomo bzikujemy ale dlatego trzeba się wspierać, a co będzie to będzie.

Ja jutro będę testować w dzien @. Dzis wrócił lekki ból brzucha.
Nikt nie jest oaza cierpliwości przynajmniej nie ja [emoji16]
Też dwa razy zrobilam test owu.
(Cykle 34 dni(jutro), Owu byla 20dc)
Zdjecia z 26dc i 32dc i co ciekawe pozytywne [emoji16] niby nic ale jakaś nadzieja zostaje [emoji16]
20190325_184626.jpeg
20190325_184639.jpeg

reklama
Do góry