reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Kurcze jakoś dziwnie się czuję sama już nie wiem. Bolą mnie jajniki, ale w dziwny sposób. Oprócz kłucia czuję jakbym miała tam na dole jakiś bąbel, który miałby pęknąć, ale nie może, inaczej nie umiem tego opisać haha :D
Kochana, ja na początku też nie miałam mdłości. Bywają trudne dni, jutro będzie lepiej :*

reklama
reklama
Rita jak mi przykro..
Rita przykro :(

Cholernie niesprawiedliwe jest to zycie.. Z jednej strony kobieta ,ktora stara sie rok, dwa, trzy, staje na głowie i nic nie wychodzi a z drugiej jakaś patologia, która z promilami i fajką w ustach urodzi gdzieś za szopą i porzuci Maleństwo na śmietniku ...

Ogólnie do ciąży podchodzę 3ci raz i po 6 latach przerwy widzę, że jest coraz trudniej .. Mnóstwo dziewczyn "odpada" na początku ciąży a jeszcze więcej ma problem z zajściem w ciążę :( Kiedyś też nie było łatwo ale nie przypominam sobie tylu smutnych historii...

Koniec tego nakręcania, musimy myśleć pozytywnie bo tylko spokój Nas uratuje :)
Też mam wrażenie że z wiekiem jest ciężej.. jakoś tak dziwnie. Teraz żałuję że "przespałam" tyle czasu.
Przykro mi kochana. U nas rok minie za półtora miesiąca. Nie przejmuj się. Nie jesteś sama. Nie możesz się poddać!
Każdy ma taki spadek. Zwłaszcza że co miesiąc mamy nadzieję..

Dziś byłam u gina na kontroli i mimo że już rano spakowałam się do szpitala okazało się że się wszystko czyści. Nie było krwawienia żadnego tylko brunatne plamienie. Dostałam leki na rozruch i za dwa tyg z beta do kontroli mam przyjść. Ulżyło mi tak bardzo że się popłakałam na fotelu.

Do góry