reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Kurcze jakoś dziwnie się czuję sama już nie wiem. Bolą mnie jajniki, ale w dziwny sposób. Oprócz kłucia czuję jakbym miała tam na dole jakiś bąbel, który miałby pęknąć, ale nie może, inaczej nie umiem tego opisać haha :D
Kochana, ja na początku też nie miałam mdłości. Bywają trudne dni, jutro będzie lepiej :*

reklama
reklama
Rita jak mi przykro..
Rita przykro :(

Cholernie niesprawiedliwe jest to zycie.. Z jednej strony kobieta ,ktora stara sie rok, dwa, trzy, staje na głowie i nic nie wychodzi a z drugiej jakaś patologia, która z promilami i fajką w ustach urodzi gdzieś za szopą i porzuci Maleństwo na śmietniku ...

Ogólnie do ciąży podchodzę 3ci raz i po 6 latach przerwy widzę, że jest coraz trudniej .. Mnóstwo dziewczyn "odpada" na początku ciąży a jeszcze więcej ma problem z zajściem w ciążę :( Kiedyś też nie było łatwo ale nie przypominam sobie tylu smutnych historii...

Koniec tego nakręcania, musimy myśleć pozytywnie bo tylko spokój Nas uratuje :)
Też mam wrażenie że z wiekiem jest ciężej.. jakoś tak dziwnie. Teraz żałuję że "przespałam" tyle czasu.
Przykro mi kochana. U nas rok minie za półtora miesiąca. Nie przejmuj się. Nie jesteś sama. Nie możesz się poddać!
Każdy ma taki spadek. Zwłaszcza że co miesiąc mamy nadzieję..

Dziś byłam u gina na kontroli i mimo że już rano spakowałam się do szpitala okazało się że się wszystko czyści. Nie było krwawienia żadnego tylko brunatne plamienie. Dostałam leki na rozruch i za dwa tyg z beta do kontroli mam przyjść. Ulżyło mi tak bardzo że się popłakałam na fotelu.

Do góry