reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Działanie było, oczywiste :) I będzie haha. Trzymajcie kciuki !!! Termin @ 04.09 Ale zatestuje sobie w niedzielę 01.09 dziesiateczka ;)

reklama
Czy któraś mi może powiedzieć co to za literki przy linij ocena szyjki i inne objawy bo nie mogę tego rozczytac

Załączniki

• 15663178344299034169160812712166.jpg
    15663178344299034169160812712166.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 71
Działanie było, oczywiste :) I będzie haha. Trzymajcie kciuki !!! Termin @ 04.09 Ale zatestuje sobie w niedzielę 01.09 dziesiateczka ;)
Ale pozytywne nastawienie, lubię to [emoji16]
Czy któraś mi może powiedzieć co to za literki przy linij ocena szyjki i inne objawy bo nie mogę tego rozczytac
npn? [emoji23] Bez sensu, nie wiem..

Oj raczej nie. Poprzednim razem czułam, że jest coś na rzeczy, teraz niestety nic:(
Tak. Mój też tak gadał że żadnych badań ani suplementów oprócz kwasu nie trzeba... Zamiast słuchać lekarza to my musimy na własną rękę szukać w internecie wiadomości i porad. Masakra.
Moj mówił, ze kwas foliowy to za mało, nawet dla zdrowej kobiety.

reklama
Tak, lekarz super. 8lat temu w ciąży kazał brać tylko folik, czasy się zmieniły. Ten lekarz nie stoi w miejscu, często wyjeżdża na sympozja.
Dał mi próbki. Oczywiście dla zdrowej kobiety, bez żadnych problemów.Zobacz załącznik 1012209Zobacz załącznik 1012210
Ja bralam Femibion 0 tez. Ale teraz biore inofolic to nie chce tak mieszać. Ale ja mam wszystkie badania witamin w normie. Więc u mnie suplementacja to przedobrzenie w drugą stronę. Ale też się zapytam następnym razem. A ogóle wypislalm sobie na wizytę te zioła wszystkie i leki o które zapytać. :D

Do góry