Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja podziwiam dziewczyny które testują wcześniej. To nie byłoby na moje nerwy.Działanie było, oczywiste I będzie haha. Trzymajcie kciuki !!! Termin @ 04.09 Ale zatestuje sobie w niedzielę 01.09 dziesiateczka
tak tak toTo flo z różowym piórkiem? Bo jest ich kilka
Ale pozytywne nastawienie, lubię to [emoji16]Działanie było, oczywiste I będzie haha. Trzymajcie kciuki !!! Termin @ 04.09 Ale zatestuje sobie w niedzielę 01.09 dziesiateczka
npn? [emoji23] Bez sensu, nie wiem..Czy któraś mi może powiedzieć co to za literki przy linij ocena szyjki i inne objawy bo nie mogę tego rozczytac
Moj mówił, ze kwas foliowy to za mało, nawet dla zdrowej kobiety.Oj raczej nie. Poprzednim razem czułam, że jest coś na rzeczy, teraz niestety nic
Tak. Mój też tak gadał że żadnych badań ani suplementów oprócz kwasu nie trzeba... Zamiast słuchać lekarza to my musimy na własną rękę szukać w internecie wiadomości i porad. Masakra.
Widocznie trafiłaś na dobrego lekarza. A co Ci jeszcze polecił brać?Moj mówił, ze kwas foliowy to za mało, nawet dla zdrowej kobiety.
Tak, lekarz super. 8lat temu w ciąży kazał brać tylko folik, czasy się zmieniły. Ten lekarz nie stoi w miejscu, często wyjeżdża na sympozja.Widocznie trafiłaś na dobrego lekarza. A co Ci jeszcze polecił brać?
Ja bralam Femibion 0 tez. Ale teraz biore inofolic to nie chce tak mieszać. Ale ja mam wszystkie badania witamin w normie. Więc u mnie suplementacja to przedobrzenie w drugą stronę. Ale też się zapytam następnym razem. A ogóle wypislalm sobie na wizytę te zioła wszystkie i leki o które zapytać.Tak, lekarz super. 8lat temu w ciąży kazał brać tylko folik, czasy się zmieniły. Ten lekarz nie stoi w miejscu, często wyjeżdża na sympozja.
Dał mi próbki. Oczywiście dla zdrowej kobiety, bez żadnych problemów.Zobacz załącznik 1012209Zobacz załącznik 1012210