reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
matko, tyle piszecie, ze ledwo co za wami nadazyc mozna... :-D

ja mam dziewczyny 3-4 dni do @ a plecy bola i cmi caly brzuch, jedyne co to plamien narazie nie mam, jest mi rez niedobrze, ake tu na dzialce na wsi sie troche objadam hehe
a u mnie dzis dc21 i juz zaczyna mnie pobolewac lekko brzuch.. chyba @ przyjdzie wczesniej...

@kasiula34, Tobie 13 wyszła beta dzień przed planowaną@?? Oznacza tooo... ciążę :D Bardzo wczesną :D
Badasz przyrost? @mycha_00, a Ty??

No właśnie widzę że wysyp niezły.... W zeszłym miesiącu jak też testowałam to raptem jednej się udało a w tym miesiącu to jak grzyby po deszczu :) .... No wakacje sprzyjają. Niestety ale mi nie było dane się starać na luzie na urlopie bo owu była przed. A teraz też będziemy działać w środku tygodnia zmęczeni po pracy bo mamy ciężkie dwa tygodnie. I jak ja mam być w ciąży grrrr..... Chyba niedługo założymy własny wątek i będziemy się tam same dołować jak wszystkie zajdą a my same hehehe :D

E tam, wakacje wakacjami, ja na swoich miałam jeszcze zakaz + @ do tego :D

Hej, witam serdecznie bo jestem tu nowa, ale pewnie jak niejedna z Was szukam wsparcia w póki co bezowocnych:( staraniach o bobaska. Mam pytanie do tych z Was, którym się udało, czy cykl w ktorym doszło do zapłodnienia róznił się jakoś od tych gdzie pojawiał sie okres? Pewnie każda z Was ma jakies typowe objawy PMS w 2. połowie cyklu; pamiętacie może czy w tym cyklu kiedy pojawiły sie upragnione 2 kreski te objawy były inne? te same co zwykle ale nasilone? czy moze nic się nie zmieniło poza tym ze nie pojawiła się miesiączka? Ja niestety co miesiąć wsluchuję się w swój organizm, ale w końcu i tak nadchodzi ten charakterystyczny ból brzucha i pojawia sie krwawienie. Ginekolog mi powiedział że na tak wczesnym etapie nie ma żadnych objawów poza zanikiem okresu, ale jestem ciekawa Waszych odpowiedzi żeby nie robić sobie złudnych nadziei...

Ja miałam dziwne objawy. Mdliło mnie, szukałam produktów którymi mogłam się podtruć i często biegałam do toalety na siku. Piersi zaczęły robić się większe i bardziej bolesne niż przed miesiączką ;)

@kasiula34, Tobie 13 wyszła beta dzień przed planowaną@?? Oznacza tooo... ciążę :D Bardzo wczesną :D

Ja miałam dziwne objawy. Mdliło mnie, szukałam produktów którymi mogłam się podtruć i często biegałam do toalety na siku. Piersi zaczęły robić się większe i bardziej bolesne niż przed miesiączką ;)
Ale czy to nie za niska beta czy mam się czym martwić

Mucha ma ponad 100 5 dni przed więc co ja mam myśleć z tak niska beta

Ale czy to nie za niska beta czy mam się czym martwić
Kazda z nas ma inny organizm, inne cykle... i na poczatku ciazy nie jest wazna sama wartosc, tylko przyrost bety.. bo tak naprawde nie wiadomo, kiedy byla owulacja...moze sie przesunela i ciaza jest "mlodsza" niz nam sie wydaje. Nie martw sie na zapas :)

Cześć dziewczyny ja staram się 1 cykl i nie wiem czy dawać sobie nadzieję czy nie bo cykle mam nieregularne 27-34 dni a ostatnia @ 20.07 (była mega skąpa tak jakby jej nie było ale byłam na usg i niby wszystko ok) i teraz mam 32 dc i mam dziwne uczucie tak jakby coś wm podbrzuszu się powiększylo tzn ściska przy schylaniu chyba przesadzam porostu. Robiłam test w 28 dc o czułości 25 ale wyszedł negatywny. Chcę poczekać teraz do piątku na kolejny test ale już zrobię ten o czułości 10 no ale cały czas się zastanawiam czy sie udało.

reklama
Gratulacje Dziewczyny!!! :)
U mnie owu była wczoraj co testy i bol jajnika potwierdziły, więc teraz tylko czekać na testowanie, ale innymi testami hehe :)

Do góry