reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się🥰

reklama
Z jednej strony zgadzam się z tym, żeby kalendarzyki i temperaturę odłożyć na bok, z drugiej - też mi się wydawało, że mam spoko cykle, bo przecież o czasie, zawsze jak w zegarku. A tu się okazuje po obserwacjach, że mam za krótka ostatnią fazę cyklu i zapłodniona komórka nawet nie ma szans się zagnieździć. Więc sprawdzaj, ale jednak podchodź do tego na luzie, żeby się nie zafiksować ;)

hej :) Jakoś pół roku, ale zaskoczył mnie test owulacyjny pozytywny, mimo że wczoraj powinnam dostać okresu a nadal go nie ma, czytałam, że test owulacyjny może wykryć wczesną ciąże, ale kto to wie czy to prawda :D
Test owulacyjny nie wykrywa ciąży :) tylko hormon LH. Zrób test ciążowy [emoji259]

Wczoraj test ciążowy negatywny, więc muszę pewnie poczekać jeszcze 2 dni no chyba, że @ przyjdzie wczesniej :( mam regularne miesiączki co 28 dni więc trochę to opóźnienie mnie zaskoczyło ale no trzeba poczekać :)

Dziękuje dziewczyny, na razie jest na luzie, chociaż nie powiem na pewno to przykre jak się ciągle widzi jedna kreskę. Niektórzy zachodzą w ciążę mimo że tego nie chcą, a niektórym tak ciężko w nią zajść. Ale to dopiero początek, dziękuję na zwrócenie uwagi, że psychika odgrywa dużą rolę. Więc na spokojnie, a wszystkim starającym się życzę szybkiego upragnionego widoku 2 kresek 😘😘😘

reklama
Do góry