reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staramy sie z mężem o malenstwo

lisia24

Początkująca w BB
Hej. Staramy sie z mężem o 2 malucha teraz ostatni okres miałam 8 lutego owulacje miałam według wyliczeń 21-23 luty. A tuliliśmy sie 19 lutego 24 do lutego. Teraz powinnam miec okres gdzies 7 marca. Według moich wyliczeń wychodzi 4 tydz. Okres mam 28-30 pisze tak ogólnikowo bo w tych dniach mnie więcej dostaje okres. Tylko zastanawiam sie czemu nie ma plamienia implantacji zarodka czy zawsze występuje.
Pozdrawiam

reklama
Lisia to ze przytulaliscie sie z mezem w owulacjie nie rowna sie zaplodnieniu ...i nie nie zawsze dochodzi do ciazy.Wrecz powiedzialabym ze rzadko komu udaje sie od tak za 1 razem.
Powodzenia.

010igov35ye70zfx.png

Hej. Staramy sie z mężem o 2 malucha teraz ostatni okres miałam 8 lutego owulacje miałam według wyliczeń 21-23 luty. A tuliliśmy sie 19 lutego 24 do lutego. Teraz powinnam miec okres gdzies 7 marca. Według moich wyliczeń wychodzi 4 tydz. Okres mam 28-30 pisze tak ogólnikowo bo w tych dniach mnie więcej dostaje okres. Tylko zastanawiam sie czemu nie ma plamienia implantacji zarodka czy zawsze występuje.
Pozdrawiam
Idziesz ze mną w cyklu identycznie:) czy się uda czas nam pokaże:)a masz jakieś klucia?

Dokładnie, nie zawsze przytulaski w okresie okołoowulacyjnym kończą się ciążą. I nie zawsze plamienie implantacyjne występuje. U mnie nie było ani śladu plamienia, a znajome normalnie miesiączkowały do 3 miesiąca ciąży. Wiele zależy od organizmu. Poza tym każda ciąża jest inna, nawet u tej samej kobiety w jednej i drugiej ciąży objawy mogą się różnić.

Mam boleści podbrzusza biust pobolewa śluz jest inny sama nie wiem a bardzo bym sie cieszyła obserwuje to wszystko od początku cyklu

te wszystkie objawy mogą być i na ciążę i na zbliżający się okres, działają te same hormony :) poczekaj kilka dni i zrób test

No mam zamiar poczekać właśnie i chcieli byśmy córeczkę ale czy nam sie uda to trudno wywnioskować.

A ja nie lubię czekać :) mąż dzisiaj sprawił mi 10 testów;) tak na zapas:) no ja mam taki mleczny śluz, przy wysiłku jest go więcej...od dwóch dni mam klucia jajnika. A czy coś się uda czas pokaże.

Ja nie mialam żadnego plamienia podczas zagniezdzania zarodka a wszystkie inne objawy typowo sprzed okresu po prostu u mnie nie występowały... miał być okres a tu zero bólu podbrzusza zero bólu piersi a brak apetytu zmęczenie i wymioty od 5 tygodnia do 24 tygodnia w dzień w dzien po kilka a nawet kilkanaście razy... ale czego się nie wytrzyma dla malenstwa...

reklama
Zycze Wam jak najlepiej jak czlowiek sie stara to co cykl ma.objawy uwierzcie mi[emoji14]glowa robi swoje!

Trzymam kciuki za Was.

010igov35ye70zfx.png

Do góry