reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staramy sie z mężem o malenstwo

Zycze Wam jak najlepiej jak czlowiek sie stara to co cykl ma.objawy uwierzcie mi[emoji14]glowa robi swoje!

Trzymam kciuki za Was.

010igov35ye70zfx.png
Mam tego świadomość, nie popadam bynaj mniej w paranoje... wiara czyni cuda. Napisałam o tym, bo Staram się już kilka cykli i pierwszy raz takie coś czuję. Wychodzę z założenia uda się to się uda, nie uda to trzeba próbować dalej;) przy pierwszej ciazy nic nie miałam żadnych objawów.

reklama
Tez mam śluz mleczno bialy od kilkunastu dni i teraz właśnie kluje mnie lewym jajniki nie ciągle ale tak jest

A czy kolwiek poczekamy jak 7 nie dostane do niedzieli w pon robię tescik i dam znac a staramy sie od stycznia

Są te różne aplikacje który tydz
itp. I chciałam sprawdzić czy dobrze liczyłam a okazuje sie ze każdy liczy inaczej.

reklama
Lisia a po co Ci to teraz jestes jeszczw przed terminem @ nie nakrecaj sie..sa rozne sposoby liczenia jedne licza skonczone tygodnie i inne rozpoczate.Najwqzniejsze jest to co lekarz powie a nie jakis kalkulator.

010igov35ye70zfx.png

Do góry