reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Martosia - jeszcze masz 2 dni do terminu @ , wiesz ile przez ten czas może się zmienić? Nie panikuj :) bo wcale tym sobie nie pomagasz...

reklama
Cześć. Czytam Was regularnie. Kibicuję wszystkim. Co do objawów, to ja jakoś czuję, wiem na 100% ,że jestem w ciąży jeszcze przed testem. Co prawda w cyklu , w ktorym się nie udało też wmawiałam sobie objawy, ale w cyklu, gdy zaskoczyło , miałam tak silne przeczucie, że wiedziałam na 100% ,że się udało. Poza tym w obu ciążach jeszcze przed testem miałam tak, że jak jadłam to czułam w ustach posmak płynu do naczyń. Jakbym miała nie wypłukany talerz ;) Od razu wiedziałam, że coś jest na rzeczy :) Dziewczyny nie ma co robić bety. Jak jest ciąża, to okres nie przyjdzie i tyle ;) Jestem po ciąży biochemicznej i wolałabym o tej ciąży nie wiedzieć. Niestety wystartowałam z testami i betą za wcześnie, a potem był żal i w kolejnych dwóch ciążach paranoja , że poronię. Ech. Rozpisałam się. Życzę każdej z Was dzidziusia. To nie jest tak, że jak masz jedno dziecko, to starania o drugie są łatwiejsze, mniej stresujące. Chcesz dziecko i fiksujesz , bo pragnienie jest tak silne. Życzę Wam z całego serca , żeby każdej z Was udało się urodzić zdrowe dziecko :) Ściskam mocno :)

Do góry