reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Mnie bardzo bolą dotknąć nie idzie kiedyś też tak bolały pamiatam ale to było dawno gdy nie obserwowałam organizmu także nie wiem w jakim dniu cyklu teraz u mnie 16 dc 4 dni po owu 8-)8-)
Wcześnie owulację miałaś :D u mnie dziś 15dc i nie wiem chyba dzisiaj będzie skoro wczoraj test z grubymi krechami ;P

Hej dziewczyny jutro dzień przewidywanej @ mam nadzieję że nie nadejdzie kto też oczekuje@ i jak się czujecie?u mnie ból piersi Po bokach się nasilił no i podbrzusze też cały czas jak pisałam od owu pobolewa..testowałam wczoraj i negatywny:( więc już nie nastawiam się tak bardzo.Pozdrawiam.

Hej dziewczyny jutro dzień przewidywanej @ mam nadzieję że nie nadejdzie kto też oczekuje@ i jak się czujecie?u mnie ból piersi Po bokach się nasilił no i podbrzusze też cały czas jak pisałam od owu pobolewa..testowałam wczoraj i negatywny:( więc już nie nastawiam się tak bardzo.Pozdrawiam.
Ja mam na jutro termin @@@@ ale puki co jajniki pobolewaja i to tak dziwnie raz zlewej raz z prawej strony i śluz mam cały czas nie jest go dużo ale jest a w sumie przed @ miałam suszę , i piersi po bokach też bolą tak dziwnie więc zobaczymy jutro czy się udało o ile nie przylezie @

reklama
Ja mam na jutro termin @@@@ ale puki co jajniki pobolewaja i to tak dziwnie raz zlewej raz z prawej strony i śluz mam cały czas nie jest go dużo ale jest a w sumie przed @ miałam suszę , i piersi po bokach też bolą tak dziwnie więc zobaczymy jutro czy się udało o ile nie przylezie @
No właśnie ja mam takie same dolegliwości a odnośnie śluzu to ja z kolei przed okresem miałam go dużo i przezroczysty a teraz jest go mało ale biały i gesty..piersi też Po bokach bolą ale to już od 2 tyg...więc gdzieś tam się tli nadzieja:) a testujesz jutro czy po jutrze?

Do góry