no jasne! ja z synkiem robilam przed okresem równiez i mialam mega dwie kreski i to robiłam o 23:00I chyba nawet dzis go zrobie[emoji23]
Bo dzis 26dc wiec jakby bylo cos na rzeczy to juz by wyszlo co nie?[emoji16]
reklama
No nieee musze na miasto jechac z mezem bo on nie wie co sobie kupic do szpitala[emoji23]
No trzymajcie mnie[emoji23]
Kupię test[emoji23]
haha ale fajnie bo przynajmniej kupisz test, 3mam kciuki za testowanie
Meliska89
Fanka BB :)
Powinno już coś byc. Trzymam kciuki!I chyba nawet dzis go zrobie[emoji23]
Nat Bluebell
Ja miałam chyba 16-17go, tak testy owu i ból jajnika wskazywały. Testuję chyba za tydzień.dokladnie nie wiem,moge tylko przypuszczać. 17.09 byłam na monitoringu i miałam pęcherzyk 2cm. a w piątek jak bylam na usg to juz było po owulacji i lekarz pytał czy był sex w czwartek i środe wiec stawiam na sr-czw
Azulka, to znak!
Po twoim pozytywnym teście przysięgam że będę świętować! piwem bezalkoholowym hihi
Ja tak samo I za wszystkie inne dziewczyny tak samo
Powinno wyjść tym bardziej że u ciebie owulacja była wcześnie, chociaż cieńI chyba nawet dzis go zrobie[emoji23]
Kaamilaaa
Zalezy kiedy mialas owu [emoji6] no i nie pij i nie sikaj jakis czas zeby w razie co mocz nie byl rozcienczony za bardzo [emoji14]I chyba nawet dzis go zrobie[emoji23]
Może @Azulka_26 to znak! Nigdy nie testujesz przed terminem @ a teraz chcesz chyba sama coś przeczuwasz
reklama
buterrfly
Rób rób [emoji8] [emoji8] [emoji8] My tu jak na szpilkach czekamy!!!I chyba nawet dzis go zrobie[emoji23]
Ps. Jak nie wyjdzie to grzecznie czekasz do terminu @ i się nie smucisz , bo to sama wiesz różnie bywa i będą || kreski [emoji110] [emoji110] [emoji110]