reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Witaj witaj :) jesteś jeszcze młodziutka ale dobrze że myślisz już powoli i badaniach itd :) bardzo dojrzałe :)
Ja też dziś mam mała imprezke wczoraj byłam i fryzjera i dałam się namowic na Boba:( miałam włosy za.ramiona a teraz......niby mi się podoba ale tak mi żal włosów :(:p

reklama
Hej dziewczynki jak tam humorki u mnie bardzo słabo mam jakiegoś dołka i chce mi się płakać nie wiem kompletnie czemu wczoraj wróciłam z 4 dniowego wyjazdu na działce w dni płodne starania nie były małe może się udało

Ja dziś idę na wesele, właśnie wróciłam od fryzjera :-)

Udanej zabawy ;)

Witaj witaj :) jesteś jeszcze młodziutka ale dobrze że myślisz już powoli i badaniach itd :) bardzo dojrzałe :)
Ja też dziś mam mała imprezke wczoraj byłam i fryzjera i dałam się namowic na Boba:( miałam włosy za.ramiona a teraz......niby mi się podoba ale tak mi żal włosów :(:p

Myśleć zaczęłam tak szybko ponieważ kobiety w mojej rodzinie szybko przechodzą menopauze :hmm: Już wieku 30 lat cisza , zero okresu

Dziękuje Wam za przyjęcie do swojego grona:)

Udanej zabawy ;)

Myśleć zaczęłam tak szybko ponieważ kobiety w mojej rodzinie szybko przechodzą menopauze :hmm: Już wieku 30 lat cisza , zero okresu

O kurczę...a to rzeczywiście myśl zaraz po studiach o dziecku...albo najlepiej pod.koniec ostatniego roku zacząć się starać

Udanej zabawy ;)

Oooo [emoji54] no to rzeczywiście, w sumie nie ma na co czekać [emoji6]

Ja jestem od Ciebie dwa lata starsza ale mam juz 4latka w domu, a od roku staram sie o kolejne [emoji849]

O kurczę...a to rzeczywiście myśl zaraz po studiach o dziecku...albo najlepiej pod.koniec ostatniego roku zacząć się starać
Oooo [emoji54] no to rzeczywiście, w sumie nie ma na co czekać [emoji6]

Ja jestem od Ciebie dwa lata starsza ale mam juz 4latka w domu, a od roku staram sie o kolejne [emoji849]

Czuje presje , bo zjednej strony ta wczesna menopauza.. Wyniki wyszły takie pół na pół, ale zobaczymy co powie lekarz.. Boje się , że jak będę zwlekać to może być potem większy problem.. Z drugiej strony 2 lata to tak w sam raz żeby zadbać o lepszy tryb życia, ewentualnie się podleczyć ..

Czuje presje , bo zjednej strony ta wczesna menopauza.. Wyniki wyszły takie pół na pół, ale zobaczymy co powie lekarz.. Boje się , że jak będę zwlekać to może być potem większy problem.. Z drugiej strony 2 lata to tak w sam raz żeby zadbać o lepszy tryb życia, ewentualnie się podleczyć ..
Dokładnie jeśli jest jakiś problem to w dwa lata na spokojnie sobie wyprowadzisz i przygotujesz się do ciąży

reklama
Do góry