reklama
Maga_ch
Fanka BB :)
Miałam pytac ciebie i Nat czy intensywnie się staralyscie w tym cyklu. A owu kiedy miałas?Ej a tak wlasciwie to wam powiem ze my w tym cyklu tylko 2[emoji173] w okolicach owu bo w 12 i 14dc i potem dopiero jakos po 20dc [emoji28]
Kaamilaaa
Jesli tak jak zwykle to okolo 15/16dc [emoji4]Miałam pytac ciebie i Nat czy intensywnie się staralyscie w tym cyklu. A owu kiedy miałas?
Myslicie ze jest szansa na dziewczynke w takim razie ?[emoji28]
Paulina_92
Cześć dziewczyny! dopiero miałam czas żeby Was nadrobić, patrzę a tu takie dobre wieści! Gratuluję z całego serca! Aż się humor poprawił, mam nadzieję, że nas trochę pozarażacie
Dżasta :)
Gratuluje dziewczynom dwóch kresek [emoji4][emoji4][emoji4] a mam do Was pytanie wczoraj koło 16 miałam już taki delikatnie zabarwiony śluz myślałam, że w nocy dostanę pożądnie @ a tu nic nadal ten śluz ciążę wykluczam :/ ma któraś z Was tak przed okresem takie plamienia ?
Ja tak miałam ostatnio ale na drugi dzień wieczorem @ się rozkręciła...
Dżasta :)
Stwierdzilam że żeby nie myślec o staraniach trzeba się odciąć od neta od forum bo co widzę ikonkę BB na tel to pierwsze co mam w głowie to starania ;P ale tak się do was przyzwyczaiłam że ciężko mi teraz rzucić forum ;P
Ja mam tak samo
Nat Bluebell
Ja niemal książkowo, co drugi dzień :Miałam pytac ciebie i Nat czy intensywnie się staralyscie w tym cyklu. A owu kiedy miałas?
Załączniki
Magda 2791
O jeju @Kaamilaaa 13 okazała się szczęśliwa super gratuluję
@Nat Bluebell gratuluję
U mnie dziś powinna być @ od rana źle się czułam ale popoludniu przeszło....
@Nat Bluebell gratuluję
U mnie dziś powinna być @ od rana źle się czułam ale popoludniu przeszło....
martoosia04
szczerze powiem, że nie robiłam. Sądzę, że i tak mi to nic niewiele nie powie :/Marta a jak twoje badania? Patrzyłaś w ten kalkulator co ci wysłałam? Podobno to jest zależne jaki jest stosunek FT3 do FT4 i po tym widać czy wszystko oki [emoji4]
reklama
paulina1994
Ale ogólnie z tego co widziałam to wszystko oki miałaś nie ?szczerze powiem, że nie robiłam. Sądzę, że i tak mi to nic niewiele nie powie :/