reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Musi się udać i już! Twój synek jeszcze malutki, więc jest czas :) I dalej trzymam kciuki!

No właśnie boję się torbieli, ale czy wtedy nie byłoby tylko z jednej strony? Bo tydzień temu bolało mnie tak samo ale z drugiej :confused:
Ja mam na prawym jajniku torbiel i czasem pobolewają oba, chociaż prawy dużo częściej i mocniej. Ale we wczesnej ciąży jajniki intensywnie pracują i też pobolewają. Zresztą lekarz mi mówił, ze jak boli torbiel to przez cały cykl, a bóle w 2 połowie cyklu są fizjologiczne.

reklama
Ja mam na prawym jajniku torbiel i czasem pobolewają oba, chociaż prawy dużo częściej i mocniej. Ale we wczesnej ciąży jajniki intensywnie pracują i też pobolewają. Zresztą lekarz mi mówił, ze jak boli torbiel to przez cały cykl, a bóle w 2 połowie cyklu są fizjologiczne.
No czas pokaże. Już za tydzień najdalej będę wiedziała czy to ciąża czy nie, a jeśli dalej będą boleć to idę się badać.

Musi się udać i już! Twój synek jeszcze malutki, więc jest czas :) I dalej trzymam kciuki!

No właśnie boję się torbieli, ale czy wtedy nie byłoby tylko z jednej strony? Bo tydzień temu bolało mnie tak samo ale z drugiej :confused:
No właśnie mały i jeszcze tylko jedno bobo nam do szczęścia brakuje z jak najmniejszą różnica wieku żeby razem sobie dorastali :D szkoda że od razu blizniaki nam się nie trafiły byłoby z głowy :D

Bry z rana dobrze ze piątek powiem wam szczerze że organizm to chyba po wyjęciu wkładki musi jednak dojść do siebie dwa ostatnie @ były bardzo skąpe dwa dni lekkiego plamienia a tym razem porządny @ się szykuje i może wkońcu w tym cyklu coś pyknie 8-)miłego dnia wszystkim:-) :)

Bry. Dziś do pracy po zwolnieniu. Na szczęście tylko jeden dzień i weekend. Rozpoczynam starania. Jeszcze wcześnie. Mąż na antybiotyku. Rozkręcam się. Liczę na ten miesiąc !

Cześć dziewczyny,
Zaczęłam na forum od razu z grubej rury bo na czerwcówkach'19 bo byłam przekonana że już za chwilkę będę w ciąży.
Okazało się że moje miejsce jednak na staraczkach, jeśli mnie przygarniecie oczywiście :)

Przedstawię się krótko: mam 34 lata, staram się o drugie dziecko, teraz leci 6 cykl.

Ps: @Kaamilaaa i @martoosia04 przykro mi że nie zostałyście na wątku czerwcowym :(
Hej [emoji137]

@ nie ma objawów tez nie no i nie wiem czy jest sens robic test

reklama
Do góry