reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Juz po wszystkim. Wszystko dobrze[emoji120][emoji173]
Wspaniale! ❤️

Super! Azulka myslalam o was!!Ale nas trzymasz w niepewności[emoji1] [emoji1] Trzymam kciuki!!!

Dziewczyny, dajcie mi jakieś wytlumaczenie: dziś w końcu test owu jest pozytywny! Krecha jest grubsza i ciemniejsza niż testowa[emoji4]
Aaaleee, temp wciąż niska, tylko 36.32.
Boli mnie jajnik wciąż i czasem ciągnie aż do nogi, od wczoraj od 18 się zaczęło.
Czuję się dość "mokro" ale wczoraj widziałam biały gesty śluz...

Proszę ładnie, co wy na to?? Owu/nie owu? Sprzeczne te objawy[emoji29]
Testy owu pokazują, że owulacja będzie od 12 do bodajże 24h albo 36, więc u Ciebie pewnie dopiero będzie np. jutro. Obserwuj i działaj ❤️

Dziewczyny czy jest sens robić test 12dpo? Coś już może wyjść? Bo z niecierpliwosci chyba jajo zniosę :D

Super! Azulka myslalam o was!!Ale nas trzymasz w niepewności[emoji1] [emoji1] Trzymam kciuki!!!

Dziewczyny, dajcie mi jakieś wytlumaczenie: dziś w końcu test owu jest pozytywny! Krecha jest grubsza i ciemniejsza niż testowa[emoji4]
Aaaleee, temp wciąż niska, tylko 36.32.
Boli mnie jajnik wciąż i czasem ciągnie aż do nogi, od wczoraj od 18 się zaczęło.
Czuję się dość "mokro" ale wczoraj widziałam biały gesty śluz...

Proszę ładnie, co wy na to?? Owu/nie owu? Sprzeczne te objawy[emoji29]
Noo jesli chodzi o temperaturę to chyba jest ok [emoji6] skoro pozytywny test to owu powinna byc w ciagu 24/36h a tempka dopiero skoczy po niej [emoji6]
Wiec prosze sie seksic [emoji28]

Juz po wszystkim. Wszystko dobrze[emoji120][emoji173]
Super [emoji3]
Wspaniale! [emoji173]️

Testy owu pokazują, że owulacja będzie od 12 do bodajże 24h albo 36, więc u Ciebie pewnie dopiero będzie np. jutro. Obserwuj i działaj [emoji173]️

Dziewczyny czy jest sens robić test 12dpo? Coś już może wyjść? Bo z niecierpliwosci chyba jajo zniosę :D
Moze ale wcale nie musi [emoji6]

Wspaniale! [emoji173]️

Testy owu pokazują, że owulacja będzie od 12 do bodajże 24h albo 36, więc u Ciebie pewnie dopiero będzie np. jutro. Obserwuj i działaj [emoji173]️

No jeśli jest ciąża to 12dpo są spore szanse żeby zobaczyc druga kreskę :)

Noo jesli chodzi o temperaturę to chyba jest ok [emoji6] skoro pozytywny test to owu powinna byc w ciagu 24/36h a tempka dopiero skoczy po niej [emoji6]
Wiec prosze sie seksic [emoji28]
Wspaniale! [emoji173]️

Jejku jak późno ta owu!! Serio dopiero z wami sprawdzam tak dokładnie cały cykl i wychodzi kilka dni później niż myslalam że mam!! A my już od 8dc działamy, co za strata materialu[emoji23] [emoji23]
Już m powiedzialam że działamy dziś znów, na lunchu się nie udało czasowo, ale po pracy będzie [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Ja się czuję już jakby na okres.... Hmmm? Ogólnie brzuch zaczyna mnie boleć dopiero jak się zaczyna ale jestem od dwóch dni taka wkurzona ze nic tylko czekać na okres. Nawet w kościach czuję że może być i jutro

reklama
Jejku jak późno ta owu!! Serio dopiero z wami sprawdzam tak dokładnie cały cykl i wychodzi kilka dni później niż myslalam że mam!! A my już od 8dc działamy, co za strata materialu[emoji23] [emoji23]
Już m powiedzialam że działamy dziś znów, na lunchu się nie udało czasowo, ale po pracy będzie [emoji173] [emoji173] [emoji173]
A ktory masz dzis dc ze mowisz ze pozno owu ? [emoji14]

Do góry