reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Kurde konspira taka [emoji23][emoji23][emoji23]

Przychodzę dziś do kuchni i mowię do mojej mamy i M. : „musze Wam cos powiedzieć”, na co moja mama: „jesteś w ciąży?!”, a ja kamienna twarz: „mam ochotę na te pierogi już!” [emoji23][emoji23][emoji23]

Ufff nic nie poznali [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
I ta sytuacja, utwierdza mnie w przekonaniu, że matki mają szósty zmysł.[emoji23]
Hehe podziwiam się bo ja bym sie pewnie zaczela śmiać i by bylo po niespodziance [emoji23][emoji16][emoji16]
Zrobilabym tak samo, albo tak energicznie zaczelabym zaprzeczać, że nikt by mi w to zaprzeczanie nie uwierzyl.

reklama
A ja dziś poszłam do znajomych i koleżanka mówi, śniłaś mi się że byłaś w ciąży, że coś zaczęłam mówić, kręcić i się zapytała a ja potwierdziłam a jej mąż mówi do mnie że już kilka razy się sprawdziło, że się jej śniły czyjeś ciążę i za jakiś tydzień ,dwa okazywało się że ta osoba była w ciąży [emoji44] aż mnie to zastanawia [emoji12] ale wątpię w to, że się sprawdzi..

reklama
A ja dziś poszłam do znajomych i koleżanka mówi, śniłaś mi się że byłaś w ciąży, że coś zaczęłam mówić, kręcić i się zapytała a ja potwierdziłam a jej mąż mówi do mnie że już kilka razy się sprawdziło, że się jej śniły czyjeś ciążę i za jakiś tydzień ,dwa okazywało się że ta osoba była w ciąży [emoji44] aż mnie to zastanawia [emoji12] ale wątpię w to, że się sprawdzi..
Moze jakas przepowiednia!zobaczymy:)

Do góry