reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Niee,13 dni temu mialam pozytywnu owu,więc troche pozno na implantacje,mam zero objawow,wiec sie nie ludze,ale spoko nie sadzilam ze sie udalo w tym mcu
No to faktycznie bylo by troche pozno :-( ja ten cykl tez jakos bez specjalnych objawów...raczej wszystkie typowe objawy na @... tak wiec za nia czekam i umawiam sie na monitoring

Ale tu cisza [emoji85] wszystkie chyba Greya oglądają [emoji16][emoji16][emoji41]

Haha [emoji1360] mój mąż mówi „ ooo grey w tv” ale otworzył mi wino na odstresowanie. Ostatnio tyle się dzieje. Jeszcze dziś ta druga kreska po godzinie. Więcej testu w domu nie trzymam zrobionego niż 10 min. Głupia ja zaczęłam się cieszyć. Oby @ szybko przyszła i trzeba iść dalej [emoji1360]

No ja sie witam w 1dc,okres w nocy sie rozkrecil,przyszedl 4 dni szybciej,szkoda bo mialam ladne pecherzyki po clo.mysle nad tym zelem convince plus na ten cykl,i moze jeszcze jedno podejscie z clo.

reklama
Haha [emoji1360] mój mąż mówi „ ooo grey w tv” ale otworzył mi wino na odstresowanie. Ostatnio tyle się dzieje. Jeszcze dziś ta druga kreska po godzinie. Więcej testu w domu nie trzymam zrobionego niż 10 min. Głupia ja zaczęłam się cieszyć. Oby @ szybko przyszła i trzeba iść dalej [emoji1360]
Dlatego ja jal robilam to od razu wyrzucałam.... Nie ma co dobierać sobie za wiele do głowy bo człowiek oszaleć może [emoji1422] dokładnie...dalej do przodu [emoji173]

Do góry