O kurczę trzymam kciukiNo poza testosteronem ponad norme lekko to jakos nie odczuwam tego,no wlasnie nie wiem jak z owu,lekarka mowi ze pewnie raz owu jest a raz nie ma,ale nie mieszkam w pl wiec w sumie malo lekarzy ogladam.Po sgymulacjli clo widzialam na skanie pecherzyki ladnie rosly i niby test owu byl pozytywny ale czy zaszlam to sie okaze 5 grudnia,narazie nie mam zadnych objawow ciazowych.
reklama
Lovi23
Fanka BB :)
To i tak jeszcze nie jest pozytywnyDziewczyny co wy na to? Zawsze jak wieczorem robiłam to jaśniejsza niż rano A dzisiaj niespodzianka
Zobacz załącznik 920428
Loli05
Hehe no moga ale juz wszystko przerabialismy,a mnie stresuja takie sexy rodzinne heheDokładnie [emoji1] spontaniki i szybkie akcje tez mogą byc owocne [emoji7]
DobranocMiłego wieczorku dziewczyny ja idę spróbować usnać bo jutro przed 5 pobudkadobranoc :*
8Ania8
Ja też często w 2 połowie cyklu myślę, żeby nic co by mogło zaszkodzić nie robić. Ale z drugiej strony myślę sobie, że takie podporządkowywanie życia pod ewentualną ciąże, w którą nie wiadomo kiedy się zajdzie jest nienormalneWiem wiem [emoji85] ale jak tu się powstrzymać? Jeszcze jak w aptece promocja [emoji23]
4 bądź 5 grudnia powinien być @, ale ja się niecierpliwe, bo jak by się nie udało teraz to bym sobie na spokojnie dokończyła zabiegi a tak się boje iść
8Ania8
Bardzo współczuję kochanaDlugo ciążą sie nie nacieszyłam :-( jestem obecnie w szpitalu, jutro zabieg laparoskopowy, ciąża pozamaciczna w prawym jajowodzie....
8Ania8
Też o tym myślałam, ale zastanawiam się czy to nie przerost formy nad treścią. Znasz kogoś kto używa tego ?Ja zbieram na thermomixa tm5super sprawa
![]()
reklama
8Ania8
Uważasz, że jest lepszy niż termomix ?Ja marzę o KitchenAid [emoji7]