O kurczę trzymam kciuki Właśnie sama się zastanawiam nad testami owulacyjnymi nie wiem czy one faktycznie się sprawdzają,musiałabym sprawdzićNo poza testosteronem ponad norme lekko to jakos nie odczuwam tego,no wlasnie nie wiem jak z owu,lekarka mowi ze pewnie raz owu jest a raz nie ma,ale nie mieszkam w pl wiec w sumie malo lekarzy ogladam.Po sgymulacjli clo widzialam na skanie pecherzyki ladnie rosly i niby test owu byl pozytywny ale czy zaszlam to sie okaze 5 grudnia,narazie nie mam zadnych objawow ciazowych.
reklama
Lovi23
Fanka BB :)
To i tak jeszcze nie jest pozytywnyDziewczyny co wy na to ? Zawsze jak wieczorem robiłam to jaśniejsza niż rano A dzisiaj niespodzianka Zobacz załącznik 920428
Loli05
Hehe no moga ale juz wszystko przerabialismy,a mnie stresuja takie sexy rodzinne heheDokładnie [emoji1] spontaniki i szybkie akcje tez mogą byc owocne [emoji7]
DobranocMiłego wieczorku dziewczyny ja idę spróbować usnać bo jutro przed 5 pobudka dobranoc :*
8Ania8
Ja też często w 2 połowie cyklu myślę, żeby nic co by mogło zaszkodzić nie robić. Ale z drugiej strony myślę sobie, że takie podporządkowywanie życia pod ewentualną ciąże, w którą nie wiadomo kiedy się zajdzie jest nienormalneWiem wiem [emoji85] ale jak tu się powstrzymać? Jeszcze jak w aptece promocja [emoji23]
4 bądź 5 grudnia powinien być @, ale ja się niecierpliwe, bo jak by się nie udało teraz to bym sobie na spokojnie dokończyła zabiegi a tak się boje iść
8Ania8
Bardzo współczuję kochana Miałaś jakieś objawy, że coś jest nie tak ?Dlugo ciążą sie nie nacieszyłam :-( jestem obecnie w szpitalu, jutro zabieg laparoskopowy, ciąża pozamaciczna w prawym jajowodzie....
8Ania8
Też o tym myślałam, ale zastanawiam się czy to nie przerost formy nad treścią. Znasz kogoś kto używa tego ?Ja zbieram na thermomixa tm5 super sprawa
reklama
8Ania8
Uważasz, że jest lepszy niż termomix ?Ja marzę o KitchenAid [emoji7]