1
185097
Gość
Musze sie pozbyc tego brzucha bo naprawde zaraz beda mnie ludzie w kolejkach przepuszczac myslac ze w ciazy jestem[emoji24]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mi idzie w brzuch [emoji14]Musze sie pozbyc tego brzucha bo naprawde zaraz beda mnie ludzie w kolejkach przepuszczac myslac ze w ciazy jestem[emoji24]
To tak jak i mi.. W brzuch i ramiona mi idzie[emoji58]Ja mam nadzieje ze do Świąt zgubię trochę brzucha, bo wszyscy pomyślą ze ciążę ukrywam[emoji23]
A brzuszek mam naprawdę typowo ciazowy, przeglądałam galerię brzuszków tutaj na forum i jak nic u mnie jakiś 15 tydzień[emoji23] mi wszystko niestety idzie w brzuch, mi sie tłuszcz nie rozklada po calym ciele tylko leci do brzucha wszystko[emoji19]
Ja mam za dużo cyca to chętnie oddam trochę [emoji23][emoji23]Mi idzie w tylek, uda i brzuch.
A w cycki nic..
Tylko się cieszyć [emoji2] nie będziesz musiała długo stać w kolejkachMusze sie pozbyc tego brzucha bo naprawde zaraz beda mnie ludzie w kolejkach przepuszczac myslac ze w ciazy jestem[emoji24]
Moj maz ostatnio mowil mi wlasnie ze mój ciążowy brzuch wykorzystamy w kolejkach przed świętami[emoji23][emoji16]Tylko się cieszyć [emoji2] nie będziesz musiała długo stać w kolejkach
Tez jest pomysł... [emoji23]Moj maz ostatnio mowil mi wlasnie ze mój ciążowy brzuch wykorzystamy w kolejkach przed świętami[emoji23][emoji16]
Nie myśl o tym[emoji16]Jeju dziewczyny, ale Wam zazdroszczę tego seksu jak tylko macie ochotę [emoji16] ja to mam taką chcicę, a tu jeszcze 4 dni muszę czekac [emoji24][emoji24][emoji1787]