reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

U mnie już tak dobrze nie ma. Do niedawna też noce przesypiala a od dwóch tygodni słabo to wygląda. Budzi się koło 2 i nie chce spać. Udaje się ja uśpić koło 5 to zaraz trzeba wstać. Chyba zęby kolejne idą.
Ja mam nadzieję że mój za niedługo będzie miał wszystkie mleczaki ;p

reklama
Emilce wszystkie zęby już wyszły. Teraz czasami obudzi się koło 5-6 i mówi mama juz widno słoneczko już jest chodź się bawić i daj mi am. Jeszcze tak fajnie po dziecięcemu to mówi.
Mojej późno zaczęły iść. Dopiero po skończonym roku. Brakuje jeszcze trojek i piątek. To ładnie już zdaniami mówi. Moja tylko pojedyncze słowa.

Mojej późno zaczęły iść. Dopiero po skończonym roku. Brakuje jeszcze trojek i piątek. To ładnie już zdaniami mówi. Moja tylko pojedyncze słowa.
No już ładnie mówi tylko z długimi słowami sobie nie radzi i ćwicze z nią na sylaby. Ale tak to jeszcze po dziecinemu gada ale wszystko pokaże jak nie umie tego powiedzieć. Jak twoja córcia ma na imię?

No już ładnie mówi tylko z długimi słowami sobie nie radzi i ćwicze z nią na sylaby. Ale tak to jeszcze po dziecinemu gada ale wszystko pokaże jak nie umie tego powiedzieć. Jak twoja córcia ma na imię?
Julia a Twoja? :) no powiem Ci że jestem pod wrażeniem. Ciekawe kiedy moja zalapie. A odpieluchowalyscie się już czy jeszcze?

Julia a Twoja? :) no powiem Ci że jestem pod wrażeniem. Ciekawe kiedy moja zalapie. A odpieluchowalyscie się już czy jeszcze?
Emilia. Znaczy u nas z pieluchami jest tak ze na noc jej zakladam bo nie budzi się na siku, i na spacer jak idziemy a w dzień bez pieluchy i sama chodzi na sedes robi czasami trzeba jej przypomnieć, na nocnik za nic nie chce usiąść. A u was jak to jest? :)

Emilia. Znaczy u nas z pieluchami jest tak ze na noc jej zakladam bo nie budzi się na siku, i na spacer jak idziemy a w dzień bez pieluchy i sama chodzi na sedes robi czasami trzeba jej przypomnieć, na nocnik za nic nie chce usiąść.
Właśnie u nas też tragedia z nocnikiem. Muszę spróbować z nakładka na WC bo na razie w pampersach chodzi.

Właśnie u nas też tragedia z nocnikiem. Muszę spróbować z nakładka na WC bo na razie w pampersach chodzi.
Moja jakiś czas temu robiła jeszcze na nocnik ale sporadycznie, a jak zobaczyła ze mama siada na sedes i siusiu robi to ona też chciała. Ja brałam ja do łazienki i tłumaczyłam ze dorośli nie noszą pieluch a ty już jesteś dużą dziewczynką i możesz robić siusiu jak mamusia i w tydzień się nauczyła

Moja jakiś czas temu robiła jeszcze na nocnik ale sporadycznie, a jak zobaczyła ze mama siada na sedes i siusiu robi to ona też chciała. Ja brałam ja do łazienki i tłumaczyłam ze dorośli nie noszą pieluch a ty już jesteś dużą dziewczynką i możesz robić siusiu jak mamusia i w tydzień się nauczyła
Super. Gratulacje. Spróbuję też tak ;)

reklama
Do góry