reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Nie kojarzę ale ktory cs? :)
5 cs, ale ten cykl był taki luźny, bez mierzenia, sprawdzania, rozmyślania. Test też zrobiłam na spokojnie, na zasadzie, a bo mam kilka sztuk to zobaczę, może coś będzie [emoji173] A jestem pewna, że udało się z 29 w nocy, mieliśmy wtedy bardzo stresującą sytuację z autkiem i chyba adrenalina pomogła [emoji2] To był 10dc, a owu chyba była w 13 dc.

Siedzę czekam do naczyniowego a obok co poradnia ginekologiczna i już chyba z 5 babek w ciąży :errr:znpwu mnie przesladują ;)
Ja dzisiaj nie widziałam żadnej ;P ale jak byłam na pobraniu krwi to siedziała jakaś taka typowa damusia na obciążeniu glukoza i narzekala że ja piecze pod skórą tam gdzie pobierali krew i że ona taka biedna ale w ciąży to nie była raczej bo mówiła coś jeszcze że szukają u niej problemu możliwe że też z zajściem nie wiadomo.

5 cs, ale ten cykl był taki luźny, bez mierzenia, sprawdzania, rozmyślania. Test też zrobiłam na spokojnie, na zasadzie, a bo mam kilka sztuk to zobaczę, może coś będzie [emoji173] A jestem pewna, że udało się z 29 w nocy, mieliśmy wtedy bardzo stresującą sytuację z autkiem i chyba adrenalina pomogła [emoji2] To był 10dc, a owu chyba była w 13 dc.
Czyli jesteś kolejnym przykładem że nie sprawdzamy liczymy mierzymy tylko czysta głowa i działać ;):)

A nie odczuwasz żadnych dolegliwości?[emoji16]

A nie odczuwasz żadnych dolegliwości?[emoji16]
No właściwie nic ani na ciążę ani na @. Jedyne co, to od kilku dni cycki są takie gorące, zwłaszcza wieczorami [emoji2] Może zawsze tak było przed @ tylko nie zwracałam uwagi, bo to, że bolały to akurat u mnie norma przed @.

A u mnie taka niespodzianka z rana, 29 dc, @ miała być dziś po południu... Trochę jestem w szoku, że kreski są tak bardzo wyraźnie [emoji2] [emoji173] Zarażajcie się śmiało, najlepiej wszystkie [emoji173]Zobacz załącznik 916977
Jejku gratuluje takie piękne kreski ja takich nie mialam mimio ze dwa razy bylam tylko blade były...super;)

reklama
Do góry