Czyli już się pogodzili??Zgadnijcie kto jutro do mnie przyjeżdża?
Mój brat z dziećmi i jeszcze bratową.. jestem ciekawa z jaką twarzą tutaj przyjedzie , nie powiem wkurzyłam się trochę
Noo szlak mnie trafia, że przyjedzie i będzie kochaną mamusie i żonke udawać
reklama
Wczoraj mowili w radiu ze święta będą droższe co najmniej o 300 zlByłam dziś na zakupach i powiem Wam ze jest zaskoczona tym ze duzo rzeczy podrożało[emoji15]
Zakupy robię przeważnie w Lidlu, Biedronce i Tesco bo te markety mam blisko. I w sumie nie mam wyjścia, muszę tam kupować bo mi sie nie opłaca jechać 40 km np do Carrefoura czy Kauflandu.
Ja nie wiem co to bedzie przed Swietami jak ceny jeszcze pojda w gore[emoji33]
1
185097
Gość
Ja sama nie wiem co myśleć o tej sprawie z Malagą. Z jednej strony nie mogę uwierzyc ze ktos moglby cos takiego wymyśleć, z drugiej strony jedna laska napisala to co mysli, i nagle kilka innych przyznalo jej racje choc wczesniej zadna z nich nic nie powiedziala...no i z trzeciej strony, czemu dziewczyna ktora wlasnie traci dziecko odpisuje na forum? Ja juz sama nie wiem. Wiem tylko jedno, ze jak sie okaze ze Malaga mowila prawde, to zostala strasznie skrzywdzona. Moze ona po prostu miala taki charakter pisania, ktory sie ciezko czytalo? Jestem nautralna na razie w tej sprawie. Ale mam nadzieje ze winni zostaną ukarani.
Misty29
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny dopiero teraz Was przeczytałam. Była rozmowa o chipsach. Też uwielbiam i to prawie wszystkie smaki A co do stażu związku to my dokładnie za miesiąc świętujemy druga rocznicę ślubu a znamy się pięć lat. Miłego dnia Wam życzę!
@Secretive - trzymam kciuki za testowanie i mam nadzieję że dołączysz do mnie!
@Secretive - trzymam kciuki za testowanie i mam nadzieję że dołączysz do mnie!
1
185097
Gość
Teraz większość Cie popiera pod tym co napisalas na tamtym wątku, a wczesniej większość popierała to co napisala tamta laska[emoji33]Zgłosiłam sprawę z Malagą do administracji forum. Uważam, że jeśli jest taka możliwość to jej sytuacja powinna być zweryfikowana. Niezależnie, która strona ma rację, to albo doszło do obrzydliwego trollowania, albo do obrzydliwej fali hejtu, a na takie rzeczy nie powinno być miejsca w internecie. Szczególnie na takim forum.
1
185097
Gość
Jakie plany na dzis?[emoji41]
Misty29
My dziś sprzedajemy samochód. To znaczy mąż sprzedaje o ile klienci przyjadą a później właśnie nie wiem. Przydałoby się okna umyć bo mieliśmy remont elewacji bloku i pięć miesięcy była konstrukcja. Okna są tragiczne. Tylko czy mi się chce? mam smaka na kebaba więc chyba to będzie dziś na obiad. MniamJakie plany na dzis?[emoji41]
reklama
buterrfly
Melduje się z pracy dziewczynki , byle do 12 i weekend [emoji5]
Ale jeszcze tydzień temu pytała moją siostre ile kosztuje rozwód , bo ona rozwódka [emoji34]
Przekonamy się jak przyjedzie, ale dużo straciła w moim oczach.. Ich sprawa jak to będzie, ważne żeby dzieciaki na tym nieucierpiałyMa laska tupet.... W ogóle uspokoiła się? Czy dalej chce mieszać w rodzinie?
To dobrze, tzn. że tabletki mają dobry wpływ na Ciebie [emoji6] Niedługo będziesz działać 24h , jak po kilku kawach [emoji12]Czy tylko ja nie mogę zasnąć? Od kiedy biorę te tabletki na tarczycę co prawda nie od razu ale po niedlugim czasie zaczęłam być taka wiecznie wyspana i żywa ;P
Taaa póki nie ma kasy swojej to będzie milutka, a potem znowu pewnie coś odwali.. Ale ona chyba taka jest. Lubi robić szum wokół siebieCzyli już się pogodzili??
Ale jeszcze tydzień temu pytała moją siostre ile kosztuje rozwód , bo ona rozwódka [emoji34]
Znowu grzybobranie po pracy , u Nas teraz wysyp podgrzybka to się nazbiera do suszenia [emoji4]Jakie plany na dzis?[emoji41]