reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Byłam dziś na zakupach i powiem Wam ze jest zaskoczona tym ze duzo rzeczy podrożało[emoji15]
Zakupy robię przeważnie w Lidlu, Biedronce i Tesco bo te markety mam blisko. I w sumie nie mam wyjścia, muszę tam kupować bo mi sie nie opłaca jechać 40 km np do Carrefoura czy Kauflandu.
Ja nie wiem co to bedzie przed Swietami jak ceny jeszcze pojda w gore[emoji33]
Wczoraj mowili w radiu ze święta będą droższe co najmniej o 300 zl

Ja sama nie wiem co myśleć o tej sprawie z Malagą. Z jednej strony nie mogę uwierzyc ze ktos moglby cos takiego wymyśleć, z drugiej strony jedna laska napisala to co mysli, i nagle kilka innych przyznalo jej racje choc wczesniej zadna z nich nic nie powiedziala...no i z trzeciej strony, czemu dziewczyna ktora wlasnie traci dziecko odpisuje na forum? Ja juz sama nie wiem. Wiem tylko jedno, ze jak sie okaze ze Malaga mowila prawde, to zostala strasznie skrzywdzona. Moze ona po prostu miala taki charakter pisania, ktory sie ciezko czytalo? Jestem nautralna na razie w tej sprawie. Ale mam nadzieje ze winni zostaną ukarani.

Cześć Dziewczyny :) dopiero teraz Was przeczytałam. Była rozmowa o chipsach. Też uwielbiam i to prawie wszystkie smaki :) A co do stażu związku to my dokładnie za miesiąc świętujemy druga rocznicę ślubu a znamy się pięć lat. Miłego dnia Wam życzę!

@Secretive - trzymam kciuki za testowanie i mam nadzieję że dołączysz do mnie!

Zgłosiłam sprawę z Malagą do administracji forum. Uważam, że jeśli jest taka możliwość to jej sytuacja powinna być zweryfikowana. Niezależnie, która strona ma rację, to albo doszło do obrzydliwego trollowania, albo do obrzydliwej fali hejtu, a na takie rzeczy nie powinno być miejsca w internecie. Szczególnie na takim forum.
Teraz większość Cie popiera pod tym co napisalas na tamtym wątku, a wczesniej większość popierała to co napisala tamta laska[emoji33]

Jakie plany na dzis?[emoji41]
My dziś sprzedajemy samochód. To znaczy mąż sprzedaje o ile klienci przyjadą :) a później właśnie nie wiem. Przydałoby się okna umyć bo mieliśmy remont elewacji bloku i pięć miesięcy była konstrukcja. Okna są tragiczne. Tylko czy mi się chce? :) mam smaka na kebaba więc chyba to będzie dziś na obiad. Mniam :)

reklama
Melduje się z pracy dziewczynki , byle do 12 i weekend [emoji5]
Ma laska tupet.... W ogóle uspokoiła się? Czy dalej chce mieszać w rodzinie?
Przekonamy się jak przyjedzie, ale dużo straciła w moim oczach.. Ich sprawa jak to będzie, ważne żeby dzieciaki na tym nieucierpiały
Czy tylko ja nie mogę zasnąć? Od kiedy biorę te tabletki na tarczycę co prawda nie od razu ale po niedlugim czasie zaczęłam być taka wiecznie wyspana i żywa ;P
To dobrze, tzn. że tabletki mają dobry wpływ na Ciebie [emoji6] Niedługo będziesz działać 24h , jak po kilku kawach [emoji12]
Czyli już się pogodzili??
Taaa póki nie ma kasy swojej to będzie milutka, a potem znowu pewnie coś odwali.. Ale ona chyba taka jest. Lubi robić szum wokół siebie
Ale jeszcze tydzień temu pytała moją siostre ile kosztuje rozwód , bo ona rozwódka [emoji34]
Jakie plany na dzis?[emoji41]
Znowu grzybobranie po pracy , u Nas teraz wysyp podgrzybka to się nazbiera do suszenia [emoji4]

Do góry