reklama
buterrfly
Fanka BB :)
Wiecie co tylko boje się, że ona odejdzie... na jakiś czas i wrócić ... nie chciałabym żeby rozpadła się ich rodzina.. Ale wiecie jak ktoś mówi, że dla niej mąż i dzieci to nie rodzina tylko mama, siostra i brat to wiecie ciężko coś takiej osobie przetłumaczyć
Kiedyś tam często jeździłam na wakacje dziećmi się zająć, pomóc ogarnąć mieszkanie.. Ale ile można. Po drugie miałam też szkołe i swoją prace teraz . Jeśli nie pracujesz dzieci masz w szkole i w przedszkolu od 8 do 16 to chyba można sobie radzić samej..
Kiedyś tam często jeździłam na wakacje dziećmi się zająć, pomóc ogarnąć mieszkanie.. Ale ile można. Po drugie miałam też szkołe i swoją prace teraz . Jeśli nie pracujesz dzieci masz w szkole i w przedszkolu od 8 do 16 to chyba można sobie radzić samej..
Loli05
Wow ale straszneJestem, jestem postaram się już tak nie uciekać..
Tylko to taka sytuacja, że nie wiem co poradzić..
Moja bratowa chce się rozwodzić. I wymyśliła sobie, że zabiera najstarszego syna i wraca do Polski.. a pozostałą 2 dzieci zostawia mojemu bratu do wychowania.. bo jak stwierdziła ona i tak ich nie chciała.. wiecie jak się poczułam jak to usłyszałam.. jakby ktoś mi przyłożył..
Loli05
Dobrze ze do nas przyfrunelas spowrotemWiecie co tylko boje się, że ona odejdzie... na jakiś czas i wrócić ... nie chciałabym żeby rozpadła się ich rodzina.. Ale wiecie jak ktoś mówi, że dla niej mąż i dzieci to nie rodzina tylko mama, siostra i brat to wiecie ciężko coś takiej osobie przetłumaczyć
makota89
Jakby okresy się na forum zsynchronizowaly byłoby raźniej [emoji23]Najlepiej jakbysmy wszystkie mialy okres w tym samym dniu i wszystkie razem zaszly w ciaze i mozna by tu zamknac i otworzyc nowe szczesliwe forum moze na swieta duzo II poleci bo to w koncu swieta i czas cudow
flor87
Zmienilybysmy tylko nazwe hahahNajlepiej jakbysmy wszystkie mialy okres w tym samym dniu i wszystkie razem zaszly w ciaze i mozna by tu zamknac i otworzyc nowe szczesliwe forum moze na swieta duzo II poleci bo to w koncu swieta i czas cudow
Bunia1992
Mi to się dopiero co okres skończył [emoji14]Zmienilybysmy tylko nazwe hahah
Ale jakoś tak ten miesiąc i następny się nie spinam bo mamy w następnym roku wesela akurat lipiec sierpień bliscy znajomi więc wypadałoby iść a nie siedzieć na porodówce ;P
flor87
Heheh to dobrze ze sie nie spinasz to oznacza ze ... jednak bedziesz na porodowce [emoji12] [emoji23] [emoji6]Mi to się dopiero co okres skończył [emoji14]
Ale jakoś tak ten miesiąc i następny się nie spinam bo mamy w następnym roku wesela akurat lipiec sierpień bliscy znajomi więc wypadałoby iść a nie siedzieć na porodówce ;P
reklama
Bunia1992
Hahaha no na pewno [emoji14]Heheh to dobrze ze sie nie spinasz to oznacza ze ... jednak bedziesz na porodowce [emoji12] [emoji23] [emoji6]
W tym miesiącu próbowałam wyznaczyć sobie owulację poprzez temperaturę ale już na drugi dzień mierzenia walnelam ten termometr w kont ;P w moim przypadku testy owu też nic nie dają więc ja już nic nie sprawdzam znudziło mi się to sikanie żeby te kreski oglądać nie na tym teście co trzeba ;0